Центърът за професионална квалификация към районната служба за пожарна безопасност

...
Центърът за професионална квалификация към районната служба за пожарна безопасност
Коментари Харесай

Пожарникари от Монтана отиват на форум в Брюксел

Центърът за професионална подготовка към районната работа за пожарна сигурност и отбрана на популацията в Монтана показва активността си на 5 и 6 март на конгрес по гражданска отбрана на Европейския съюз в Брюксел, Белгия.
На специфичен щанд с богата сбирка от рекламни материали и видео филми се показва активността на центъра. На ревюто вземат участие и картините на учениците, спечелили националния конкурс за детска рисунка „ С очите си видях бедата” 2018 година, проведен от пожарната.
Европейският конгрес за гражданска отбрана е най-голямото обществено събитие за европейско съдействие в региона на гражданската отбрана. Организира се на всеки две години от отдела за интервенции в региона на гражданската отбрана и филантропичната помощ (ECHO) на Европейската комисия.
Целта на събитието е сливане на европейската общественост за гражданска отбрана, обзор на общите достижения в региона на ръководството на риска от бедствия, продан на положителни практики и хрумвания. Планирани са семинари на които ще се разискват въпроси за взаимно справяне с новите провокации при бедствени обстановки.
Центърът взе присъединяване и на форума, извършен през 2009 година в Брюксел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР