Центърът за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс

...
Центърът за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс
Коментари Харесай

Обединеният детски комплекс в Търговище отвори врати за летни занимания

Центърът за поддръжка за личностно развиване – Обединен детски комплекс (ОДК) в Търговище отвори порти за летни занимания. Инициативата е под мотото „ Лято с ОДК “ и дава опция за основаване на нови другарства, включва деца и възпитаници в забавни занимания в региона на изкуството и спорта, оповестяват от институцията. 

Преподаватели от другите клубни форми предават познания, умения и страсти на присъединилите се в деянията. Обособени са занимания по изобразително и приложно изкуство, танцов фолклор; музика, придвижване, тенис на корт и художествена гимнастика. Има курсове по кариерно насочване, интензивности като баскетбол и спортна пукотевица. 

По време на занятията по изобразително изкуство, дружно с преподавателите Атанас Атанасов и Ивелин Стоянов, дребните посетители и поданици на Търговище сътвориха слънчева рисунка „ На метър… ”. Включилите се във ваканционната стратегия съумяха да основат обща рисунка, дълга повече от пет метра.

По време на един от курсовете по кариерното насочване децата се срещнаха с мястото на животните в света на специалностите от древността до наши дни и създадоха тематични цветни моливници. В парка „ Юкя “ се водят заниманията по баскетбол. Треньорът Николай Златков провежда разнообразни надпревари за играчите. Момичетата демонстрират своите умения на 11 и 12 юли.

Заниманията са безвъзмездни и ще продължат до 15 юли.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР