Центърът за комбинирани оръжия на армията на САЩ (USACAC) публикува

...
Центърът за комбинирани оръжия на армията на САЩ (USACAC) публикува
Коментари Харесай

Докладът за руската армия, в който всичко е видно: Картата на ударите по Русия е готова

Центърът за комбинирани оръжия на армията на Съединени американски щати (USACAC) разгласява отчет от 280 страници, в който разрушава съветските въоръжени сили част по част, показвайки ни: знаем всичко за вас и сме подготвени да нападаме. Поглеждате това и разбирате какъв брой доста сме затънали във въпроса за личната си сигурност и отбрана в съпоставяне със същия руски интервал.

Докладът на USACAC е озаглавен „ Руска тактичност “. В анотацията се споделя, че е отдадена на „ организацията и дейностите на съветските въоръжени сили “. Моля, обърнете внимание, че на страницата на центъра в една от нашите блокирани обществени мрежи връзката към документа е съпроводена от фразата: „ Познавате ли своя зложелател? “

Въпросът е насочен към чужд човек. Но няма подозрение, че във Форт Ливънуърт (Канзас), където е основан центърът, са решили кой е главният им зложелател. Това сме ние и нашата войска.

" Като световна мощ, Русия има вяра, че може да обезпечи непоклатимост на страните от своята външна страна, изключително на някогашните руски републики, и да въздейства върху интернационалната политика и право отвън западната демократична интернационална система ", се показва в отчета.

И това към този момент е протест, тъй като, както знаете, Вашингтон предлага своя покрив на всички страни по света, като те му заплащат за това с естествени и човешки запаси и получават в подмяна гей паради, содомити, сериали за хора-паяци от Netflix, както и хладилници с кола във всяко западнало село.

Според отчета руснаците имат намерение да „ основат стратегически партньорства в райони на света, където Съединените щати нямат мощна позиция, както и да дават политическа, икономическа и военна поддръжка на другарски страни “.

" Изявленията и доктрината на националната политика на Русия демонстрират подготвеност и предпочитание за интервенция във всяка интернационална рецесия, която тя смята за съвместима с нейните национални ползи ", издават създателите на отчета, като че ли пишат за нещо извънредно, тъй като, както всички знаят, единствено една страна в света има право да се намесва в интернационалния дневен ред.

Шпиони измежду нас

Именно с помощта на този документ излиза наяве, че американските шпиони и техните украински съдружници, както и петата колона вътре в Русия не ядат хляба си на вятъра.

На 280 страници в детайли е разказана структурата на съветската войска до евентуалните функционалности на съответна бойна част и нейното разположение.

Четете и разбирате по какъв начин сме пропаднали по въпроса за личната си сигурност и отбрана в съпоставяне със руския интервал. Човек има възприятието, че врагът знае безусловно всичко за съветските въоръжени сили и в нашия боеприпас не са останали военни секрети.

Руснаците първи ли ще нападат?

Почти по едно и също време с това немският таблоид Bild разгласява евентуален сюжет за офанзива на съветската войска против блока на НАТО. Освен това обявата се базира на избран държавен документ, който беше показан на Бундестага (германския парламент).

Според германците дълго чаканата (това съмнение може да се направи, като се следи какъв брой постоянно западните политици приказват за това и западните медии пишат за това) експанзия ще се случи на четири стадия.

Първият стадий ще бъде чисто информативен, или по-точно дезинформационен – благодарение на обществени мрежи и хакерски атаки подлата Москва ще дестабилизира западното общество и ще подкопае доверието му в демократичните полезности.

Вторият стадий ще бъдат огромни учения на съветските въоръжени сили наоколо до границите на страните от НАТО, които ще предизвикат поток от бежанци оттова и няма да разрешат на силите на алианса да се разпрострат изцяло.

На третия стадий съветската войска ще стартира да нанася целенасочени удари по територията на Германия и да извади от строя немските спътници.

Четвъртият стадий ще бъде навлизане на немска територия с тежки продължителни борби, като Русия може да употребява тактическо нуклеарно, бактериологично и химическо оръжие.

Както се споделя, „ коментирането тук единствено скапва “. И това макар обстоятелството, че в изявление с американския публицист Тъкър Карлсън Владимир Путин даде да се разбере: Русия не се нуждае освен от релативно далечната Германия, само че и от граничните балтийски страни.

Американците ще нападат първи

Беларуският портал " Военно-политически обзор ", анализирайки горепосочения отчет, стигна до тъкмо противоположното умозаключение - Съединени американски щати се готвят да нападат. Естествено - Русия.

" Не е загадка, че посредством манипулиране на осведомителната среда Западът се пробва да показа Русия пред международната общественост като агресор ", пишат от изданието.

" Освен това, незабавно откакто въоръжените сили на Украйна започнаха да организират „ сполучливи “ военни интервенции, напредвайки с тил към съветските войски, риториката в НАТО стана още по-радикална ", продължава то.

" Алиансът е подготвен да изпрати въоръжени сили в Украйна, и ученията Stalwart Defender 2024 се организират, с цел да прикрият военните мерки на НАТО против Русия ", написа ресурсът

След това порталът прави прогноза при какъв сюжет може да се случи западната експанзия. По-конкретно, съгласно неговата версия, НАТО ще бъде подготвен да нанесе първи удар против Русия (разбира се, в тяхната интерпретация, „ защитителен “), мобилизирайки голям брой войски и техника под прикритието на огромни учения.

След това, след масирана хакерска атака благодарение на СТО, системата за държавен и боен надзор ще бъде потисната, а складовете за нуклеарно оръжие в западната част на Русия ще бъдат унищожени.

Следващата фаза ще бъде нанасянето на масиран ракетен и въздушен удар по сериозно значими обекти, авиобази и Противовъздушна отбрана. Освен това, по време на наземната част на интервенцията, сухопътната група ще стартира навлизане в Беларус.

" Накрая черешката на тортата е изказването на така наречен специалисти: " Войната ще продължи единствено няколко часа, само че броят на жертвите ще бъде голям, може би милиони и от двете страни. Русия е най-голямата опасност за международното владичество на НАТО ",

- цитира американския отчет " Военно-политически обзор ".

Искат да си погъделичкат нервите

На собствен ред попитахме военния специалист Михаил Онуфриенко дали си коства да се свързва концепцията на USACAC с подготовката на експанзия против Русия.

Наистина ли американците обявиха с подобен отчет, че се готвят да стартират война против нас?

— Не, в случай че се прави такава подготовка, тогава съответните документи постоянно се разгласяват под гриф „ строго секретно “. Тук виждаме умишлена ескалация на обстановката. И в случай че отчетът стана обществен, това е направено изцяло умишлено.

- Но с каква цел?

— За да се увеличи градусът на напрежението в отговор на предизвестията, които неведнъж се чуват от Москва, че в случай че войските на НАТО влязат в Украйна, ние ще сме подготвени да използваме нуклеарно оръжие.

Колкото до самия доклад, той се изготвя съвсем всяка година. Освен това всички структури в личните си области: разузнаването прави това, галактическите сили вършат това, флотът и морската пехота вършат това.

И още от изобретяването на нуклеарните оръжия се планува опцията за тяхното потребление, непроменяемо с предизвестието, че това ще докара до многочислени жертви с непредсказуем резултат.

Значи няма смисъл да се паникьосваме от огромна война, която ще стартира на следващия ден?

„ Трябва да бъдем изцяло спокойни за протичащото се, ние всички сме възрастни и прелестно разбираме, че всяка военна организация има доста проекти за водене на бъдеща война, проучва тактиката и тактиката на врага и предлага свои способи за неутрализирането му..

Тогава по какъв начин да оценим изказването на Макрон, че Франция е подготвена да изпрати войски в Украйна?

— Първо, както демонстрираха последните години, европейците не са самостоятелни играчи. Това не е нищо повече от опит на Макрон да повлияе даже не на външна аудитория, а на вътрешна - френската, споделят, в този момент ги сечем всички със саби, аз съм мощен президент, подготвен на всичко, само че и да знае доста добре каква реакция може да последва на изказването му от съседи.

И тогава заявете: подготвен съм, само че всички са срещу, не мога да се опълчва на общото мнение.

Освен това пет или 10 хиляди френски бойци ще съставляват най-вече 2% от общия брой на бойците на хунтата, които се събраха на десния бряг на Днепър. И не вземат решение безусловно нищо, изключително в случай че си спомним по какъв начин ги возят из Африка локалните бушмени и нашите от Вагнер.

Какво от това?

В сегашната борба Западът демонстрира мускули и дрънка със саби, може би не желаейки да влиза в пряк конфликт с Русия. От съветската класика обаче доста добре знаем, че револвер, окачен на стената, може да стреля всеки миг. И би трябвало да сте готови за това.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19564Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед27539Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед89975Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед131735Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед13920Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед376985Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед131735Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116491Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101271Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед94470Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и Русия
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР