Центърът за женско здраве към ДКЦ “Чайка е изцяло насочен

...
Центърът за женско здраве към ДКЦ “Чайка е изцяло насочен
Коментари Харесай

Център за женско здраве към ДКЦ “Чайка”

Центърът за женско здраве към ДКЦ “Чайка ” е напълно ориентиран към здравето на дамите във всяка възраст.

Центърът разполага с висококвалифициран екип от експерти и най-модерна инсталация за постигане на високо равнище на женско опазване на здравето – 2Д, 3Д и 4Д ехограф, NTS-монитор за запис на детски сърдечни тонове, правят: гинекологични прегледи, разнообразни операции, водене на женска консултация, провежда се учебно заведение по кърмене с доброволни консултанти и други

Грижата за естественото протичане на бременността е съществена активност на бранша.

Целта на Добрата здравна процедура в женската консултация е да се понижат до най-малко рисковете за бременната жена, да се предотвратят главните неразположения на бременността, да се роди крепко бебе и да се приготвят родителите за развъждането му.

Към центъра е намерено и звено за независима акушерска грижа в помощ на бременните и младите майки.

Самостоятелната процедура, която е проведена, ръководена и обслужвана от акушерки за даване на анте- и перинатални акушерски грижи за пациенти с невисок риск по време на бременност и в следродилния интервал би разрешила част от проблемите в системата и извела още веднъж на напред във времето чисто човешката страна и персонално отношение към дамата.

По традиция екипът на ДКЦ „ Чайка “ ще означи Денят на родилната помощ (Бабинден) на 08 януари от 12:00ч. с тържествено събитие. Както всяка година на този ден ще бъдат почетени експертите от АГ екипа в здравното заведение - доктор Иванка Папапзова, доцент доктор Елис Исмаил, доктор Мария Ангелова, доктор Елица Желева, доктор Маргарита Пенчева, доктор Жоро Козовски и акушерките Вилиана Николова и Инна Ненова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР