Ценности, култура, талант, кой как си тежи на мястото са

...
Ценности, култура, талант, кой как си тежи на мястото са
Коментари Харесай

Как се гради силен екип



Ценности, просвета, гений, кой по какъв начин си тежи на мястото са измежду значимите характерности на положителния екип, само че това, което показват като най-важно и значимо единомислещо и мениджъри, и чиновници, и HR специалисти е доверието. То предхожда всичко останало .

Когато обаче някой напълно незадълбочено засегне или спомене думата „ преданост “ или „ доверие “ се получава незабавен локдаун на уязвимостта в деяние.

Няма човек, който да не желае да бъде възприеман като предан или на който да му се няма доверие, нали? А и множеството хора изрично имат вяра за себе си, че са лоялни и доста почтени. В същото време имат вяра единствено на 1 или 2-ма души от екипа. А и това ние да считаме за себе си, че сме такива, е друго от това дали и другите ни възприемат по този начин.

Кои са главните детайли на доверието, слушайте в новия епизод на отличения с  „ “ с водещи международния съветник по бизнес етикет и протокол  и журналиста .

Ако и Вие имате въпроси, свързани с бизнес етикета, протокола, личностното и кариерното Ви развиване, можете да ги зададете на .

Последвайте  ето тук:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР