Ценителите на съвременни игри навярно ще харесат обновяването на Honor

...
Ценителите на съвременни игри навярно ще харесат обновяването на Honor
Коментари Харесай

Honor View 10 получава обновяване с GPU Turbo и флагманска функция за камерата

Ценителите на модерни игри вероятно ще харесат обновяването на Honor View 10, с което идва ускорението на графика. За камерите на смарт телефона е готова мощна нова функционалност, позната от анонса на флагманския модел Huawei P20 Pro. И още, Honor View 10 е измежду смарт телефоните, които скоро ще бъдат актуализирани до Android 9 Pie.

Phonearena показа, че Honor View 10 се преглежда като по-достъпна опция на Huawei Mate 10 Pro. В излязлото възобновяване са добавени значими нови функционалности, с които телефонът е станал по-съвършен. Смартфонът получава поддръжката на технологията GPU Turbo, която доста покачва успеваемостта на графиката.



Освен GPU Turbo, прибавя се и поддръжката на технологията AIS (Artificial Image Stabilization (изкуствена стабилизация на изображението. Тази функционалност бе показана при излизането на флагмана Huawei P20 Pro.

В обновяването е включен и пачът по сигурност за настоящия месец. Да не забравяме, че смарт телефонът Honor View 10 е включен в провежданата от Huawei стратегия за бета проби на операционната система Android 9.

С предходното възобновяване смарт телефонът получи EIS (електронна стабилизация на изображението) и термична оптимизация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР