Цените за сключване на граждански брак във Варна и съпътстващите

...
Цените за сключване на граждански брак във Варна и съпътстващите
Коментари Харесай

Поскъпна сключването на граждански брак във Варна

Цените за подписване на цивилен брак във Варна и съпътстващите го ритуали по желание означават сериозен растеж. Поскъпването е реалност от средата на декември предходната година, сподели информация на Moreto.net с ценоразписа на общинското сдружение „ Обреди “, изпълняващо активността в морската столица.

Със 75% е поскъпнал най-евтиният вид – сключване в канцелария през работен ден. Според оповестените цени през летните месеци на предходната година таксата бе 20 лв.. Сега обаче сумата е 35 лв. . Полагането на автограф в зала в дните от понеделник до петък преди нарастването струваше 80 лв., е в този момент е 120 лв..

Увеличение има и при ритуалите, които могат да съпътстват всяка гала. Битовият обред през почивните дни, с включено право на фотоси и видео към този момент не е 400, а 600 лв. . Ако пък съответствува с народен празник през уикенда цената става 950 лв.. Такава е и цената за изнесен обред в заведени през събота или неделя. Ако изнесеният обред е в двора на ритуална зала сумата е 800 лв..

През седмицата класическият обред се таксува със 160 лв. . През почивните дни цената е в пъти по-висока – 450 лв. . В нея влиза и правото за правене на фотоси и видео. Ако класическият обред е деклариран за почивен ден, в който се отбелязва народен празник, сумата е 750 лв.. Изнесеният типичен обред в двора на Ритуална зала през почивните дни е 800 лв..

Впечатление вършат новите услуги , които допълват опциите, предлагани от „ Обреди “ за специфичния ден на младоженците.

Има алтернатива за прилагане на антре пред зала за подписване на брак с механична музика за 20 минути против 100 лв.. При включено осъществяване онлайн с пиано цената става 150 лв., а при присъединяване и на певица цената е 200 лв.. И в трите случая клиентите могат да си доставят кетъринг и питиета за лична сметка, сдружението обезпечава посуда и ледник. Освен това сдружението предлага към този момент и образуване на сватбени тържества.

При записване на дата и час за обред се заплаща 30% от цената .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР