Цените не спряха да растат, горивата също тръгнаха смело нагоре,

...
Цените не спряха да растат, горивата също тръгнаха смело нагоре,
Коментари Харесай

Цените в Гърция скочиха двойно, а българските туристи?


Цените не стопираха да порастват, горивата също потеглиха самоуверено нагоре, упованията за тока през зимата са за нарастване с шокиращите 35 на 100, оповестява БЛИЦ.

Сега обаче е лято и на нашенеца това са му последните грижи на главата. Както и за к.рвите, както и за интимностите във властта и под хорските чаршафи.
-->
Лятото е в дневния ред на нашего брата, а там място за политици няма. Апропо, както важи и противоположното.

Ротационната вакханалия с детайли на генг бенг филм за възрастни настрани. Темата е плаж, море и още нещо.

Юли и август са като месеци на равносметката, т.е. „ Бе, какъв брой успяхме да заделим за отмора “. И старт на харченето.

Ни опашки, ни колони, ни очакване стопират нашенци в обичайния взлом на „ Маказа “. В интерес на истината, прекосяването става бързо, с помощта на работата на чиновниците на граничния пункт.

Следва спукване по плажовете в северната част на южната ни съседка.

Българска тирада навсякъде. Бийч питейните заведения са нараснали потенциала на чадъри и шезлонги, отговаряйки на предизвикването след двете години затворени граници поради вируси и китайски прилепи. През предходната усетиха разликата, през тази към този момент са подготвени, написа 24rodopi.com.

Цените също са следепидемични, на база ланските обороти. Демек, съвсем двойни. Ако порция октопод в крайбрежна механа струваше 8-10 евро, сега тя е 14-16. И те по този начин с всичко.

Места обаче няма - ни по хотели, ни по заведения за хранене.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР