Цените на хотелите по родното Черноморие падат почти наполовина през

...
Цените на хотелите по родното Черноморие падат почти наполовина през
Коментари Харесай

Бизнесмен: 80 лв. на човек на морето - много качествено ядене и пиене на корем! Вкъщи да си стоиш, ще похарчиш повече

Цените на хотелите по родното Черноморие падат съвсем на половина през септември и почивката е извънредно преференциална. Ако погледнете цените от Приморско до Слънчев бряг, ще видите, че пониженията са фрапантни.

Стигат до 40%, а при персонални преговори за по-голям брой нощувки хотелиерите оферират и спомагателни отстъпки, осведоми bTV.

Хотелите с 4 и 5 звезди ол инклузив, в случай че в пика на сезона юли и август цената е била 130 – 140 лв. на човек, в този момент е 70 – 80 лв. на човек. Седмична отмора за двама вместо 1820 лв., в този момент излиза 980 лв..

В Приморско разчитат повече на български туристи през септември. В курортите е умерено - както по заведенията, по този начин и на плажа.

В най-големия курортен комплекс " Слънчев бряг " имат доста гъвкава политика на цените, там ги смъкват поетапно.

" Септември месец попада в промеждутъчен и в невисок сезон, цените падат с 20 и над 30%. Опасяваме се, че туристи няма да има, тъй като стопират чартърните стратегии “, съобщи Пламен Копчев, хотелиер и ръководител на УС " Съюза на притежателите в " Слънчев бряг “.

Резервациите понижават и някои хотели към този момент затварят, само че други ще продължат да работят до 5-6 октомври.

" При нас е сега на ултра олинклузив изхранване и сега сме на 80 лв. на човек, което е доста задоволително. Вкъщи да си стоиш, ще похарчиш повече пари ", изясни Румен Мончев, който е хотелиер в " Слънчев бряг “.

Тежък сезон регистрират по морето и доста къс. " Изкарахме един безусловно вманиачен сезон. Имаме доходи с към 20% повече от предишните години и към 40% инфлация ", споделя Мончев.

Идеята за удължение на сезона и тази година няма да се случи, само че пък септември може да бъде баснословен за летовниците, които решат да го изберат. Цяло лято Черно море е събирало слънчева сила и през септември водата е постоянно топла. Освен това може да трупате безоблачен загар без заплаха да изгорите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР