Цените на билетите до новите дестинации стартират от едва 47.99

...
Цените на билетите до новите дестинации стартират от едва 47.99
Коментари Харесай

Wizz Air с полети София-Франкфурт и Варна-Прага

Цените на билетите до новите дестинации започват от едвам 47.99 лева.*

9 юни 2020 година, София – Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и най-зелената самолетна компания в Европа**, разгласи през днешния ден два нови маршрута: София – Франкфурт и Варна – Прага. Стартирайки от 17 юли 2020 година, новите две услуги на Wizz Air ще се извършват 2 пъти седмично, в понеделник и петък, предоставяйки на клиентите комфортен график за посещаване на красивата чешка столица и модерния немски град. Местата и по двата маршрута към този момент са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или посредством мобилното приложение на Wizz Air на цени от едвам 47.99 лева.*.

Предвид необикновената епидемиологична конюнктура, стартирането на тези нови услуги на Wizz Air е следващото доказателство за мощната ангажираност на самолетната компания към българския пазар и развиването на локалния туризъм, както и към осъществяването на задачата ѝ да направи въздушните пътувания по-достъпни за всички.

Най-новата дестинация на Wizz Air от София – Франкфурт, е град на контрастите. Той е прочут като финансовата столица освен на Германия, само че и на континентална Европа. Тук са ситуирани над 40 впечатляващи небостъргача, четвъртата по величина фондова борса в света (Börse) и 400 банкови институции, в това число Европейската централна банка. Ето за какво Франкфурт е най-много известен като място за бизнес пътувания. Но той е доста повече от това! Франкфурт е град на разнообразната просвета и изкуство. Той предлага на своите гости голям брой музеи на изкуството, науката и историята, впечатляваща имперска архитектура, красиви градини и разнообразна кухня. Франкфурт е и родният град на надарения немски публицист Гьоте.

Прага, столицата на Чешката република, въпреки това, е едно от архитектурните и културни бижута на Европа. Този град със своя феодален образ, красиви здания, превъзходни крепости, величествени църкви и мостове, наподобява на място, извадено от приказките. Прага е еднообразно прелестна през лятото, когато царствената ѝ хубост свети под лъчите на слънцето, и през зимата, когато постоянно вали сняг и градът се трансформира в живописна картинка. Независимо от времето, постоянно е добра концепция да посетите чешката столица, да опитате вкусните локални деликатеси и известната чешка бира.

Когато и да решат да пътуват до Франкфурт, Прага или друга дестинация, Wizz Air общително припомня на всички свои пасажери да се срещнат с новите засилени хигиенични ограничения, които самолетната компания вкара, с цел да подсигурява здравето и сигурността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, по този начин и пасажерите да носят маски за лице, като кабинният екипаж също би трябвало да носи и ръкавици. Следвайки прецизен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на стерилизация посредством новаторско антивирусно решение след всеки полет и на цялостна стерилизация всяка нощ посредством същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се дават на всеки пасажер при качване на самолета, списанията на борда са отстранени и пасажерите са насърчавани да правят всички покупки на борда посредством безконтактно заплащане. От тях се изисква да следват ограниченията за физическа отдалеченост, въведени от локалните здравни управляващи, и са насърчавани да вършат резервацията си напълно онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), с цел да се сведе до най-малко всеки вероятен физически контакт на летището.

Маршрут

Дни

Начало

Цени от*

София – Франкфурт

Понеделник, петък

17 юли 2020 година

47.99 лева

Варна – Прага

Понеделник, петък

17 юли 2020 година

47.99 лева

Андраш Радо, управител Корпоративни връзки в Wizz Air, разяснява: „ Развълнувани сме да прибавим Франкфурт и Прага към нашата непрестанно растяща българска мрежа. За Wizz Air България е основен пазар и екипът ни е отдаден на развиването на услугите ни в страната, като за нас през днешния ден е наслаждение да съобщим новината за два нови вълнуващи маршрута. Уверени сме, че супер атрактивните ни цени и страхотната мрежа на Wizz Air ще допринесат за разрастването на българския туристически бранш. Нашите засилени ограничения за сигурност пък ще обезпечат допустимо най-санитарните условия на борда на най-зелената флотилия в Европа. Призоваваме нашите клиенти да се възползват от ниските цени и да създадат своите резервации още през днешния ден на wizzair.com. Нашият другарски надъхан български екипаж с неспокойствие чака да ви посрещне на борда на един от самолетите ни с усмивка зад защитната маска! “

*Еднопосочна цена с включена административна такса и дребен салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки различен тип чекиран багаж подлежат на спомагателни такси. Цената важи единствено за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е стеснен.

**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 година измежду европейските самолетни компании (57.2 гр/км/пътник).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР