Цената не е актуализирана от 2015 година Поставянето на скоба

...
Цената не е актуализирана от 2015 година Поставянето на скоба
Коментари Харесай

Скобата в Бургас поскъпва, просрочването на синята зона ще ни струва 30 лева

Цената не е обновена от 2015 година

Поставянето на скоба в Бургас ще коства 30 лв. след Нова година. Това ще се случи, в случай че на идната сесия Общински съвет одобри предлагането на зам.-кмета по финанси, бюджет, стопанска система и морско дело Станимир Апостолов.

Той акцентира, че цената не е обновена от 17 декември 2015 година, а през това време разноските за осъществяването на активността са доста нараснали. Сумата не е инцидентно посочена, а би трябвало да покрива разноските за осъществяването на така наречен услуга, с която се управлява реда в зоните за платено паркиране.

„ След близо осем години, към днешна дата, цената от 20,83 лв., без Данък добавена стойност (25 лв. с ДДС), се явява незадоволителна, с цел да извърши предназначението си и да покрие повишените през интервала разноски “, стимулира се Станимир Апостолов.

Анализът, който е изработен от екипа му показва, че цената би трябвало да е 25 лв., без Данък добавена стойност или 30 лв. с Данък добавена стойност.

Макар и синята и зелена зона да имат критици е реалност, че тя контролира значително паркирането в най-натоварените градски зони.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР