Цената на застраховката Гражданска отговорност се вдигна изкуствено миналата година

...
Цената на застраховката Гражданска отговорност се вдигна изкуствено миналата година
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: „Бонус-малус“ ще е златната кокошка за застрахователите

Цената на застраховката Гражданска отговорност се подвигна изкуствено предходната година около разширения кръг на заинтригуваните страни при гибел от ПТП. Тогава цената скочи двойно, а по-късно кръгът беше законодателно ограничен от в началото декларираното, само че цената не падна. Така че, преди да обсъждаме конкретика към „ бонус-малус “, КФН да кажат какъв брой ще е базовата цена, съобщи по телевизия България он еър Настимир Ананиев, специалист по пътна сигурност и водач на Европейска партия Волт.

От наредбата не излиза наяве, когато си и лидер и притежател би трябвало ли да плащаш два пъти Гражданска отговорност. Аз да вземем за пример попадам в тези две категории и нито е редно, нито разумно да заплащам два пъти, добави Ананиев.

Като виждам заложените наказателни точки и провиненията, по този начин препоръчаната „ бонус-малус “ ще се трансформира в златна кокошка за застрахователите и няма да се случи нужната предварителна защита беше безапелационен ръководителя на транспортната комисия в 43-то Народно заседание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР