Целта ни ще е много бързо хората да усетят, че

...
Целта ни ще е много бързо хората да усетят, че
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Целта ни е бързо хората да усетят, че има кой да решава проблемите им

Целта ни ще е доста бързо хората да усетят, че има ангажирана страна, която взема решение проблемите им, това разяснява през днешния ден в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " претендентът за кмет на София от " Спаси София " и " Продължаваме промяната - Демократична България " Васил Терзиев. Той разгласи, че доникъде на август ще бъдат показани главните акценти в програмата за ръководството на града на екипа му.

В средата на септември ще се показа и цялата стратегия с най-важните задания във всяка сфера. " Нашата стратегия я развиваме и с дълготрайни цели, и с краткосрочни цели. Реализацията на някои излиза отвън единият мандат, желаеме да довършим и към този момент стартирани планове. Има тематики, които желаеме да придвижим бързо, още първите месеци. След тях са построяването на нови зони за паркиране, ограничения против презастрояването, започване на построяването на монтажни паркинги, имаме планове за над 20 такива. Имаме и визия за интелигентен град ", уточни Терзиев.

 Какво ще става на локалните избори: Кой е Васил Терзиев Какво ще става на локалните избори: Кой е Васил Терзиев

Той разясни, че ще бъде изработен уебсайт, на който ще може да се види какви цели са сложени, в какъв период би трябвало да бъда осъществени и на какъв стадий е тяхното осъществяване. В отговор на въпрос Терзиев уточни, че до края на месеца ще бъде финализиран листата с претендентите са районни кметове и общински съветници.

" При срещите ми с хората ме впечатли какъв брой липсва разговор със заинтригуваните групи ", сподели претендентът за кмет. Според него има доста разлики в управляването на компания и град, само че има и припокриване - " нужна е визия, колкото по-дългосрочна, толкоз по-добре ", необходим е екип, отчетност, бистрота ".

По мотив новината от през днешния ден, че общински парцели, с цел да преотстъпи на общината каузи си в къпалнята " Мария Луиза " Терзиев разгласи, че би трябвало да се постави завършек на сходен вид злоупотреби и търсене на такива решения. " 20 години нищо да не си направил с къпалнята и в този момент да търсиш такава отплата е недопустимо ", счита претендентът за кмет.

За него един от най-големите проблеми е презастрояването, като решаването му стартира с приемане на нов общ организационен проект. Проблемът с неналичието тук-там в детските градини Терзиев вижда освен в построяването на нови, само че и с регламентиране на работата на всички детски центрове, забавачки и наставнически кооперативи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР