Целта ни е ДПС да стане първа сила в Монтана.

...
Целта ни е ДПС да стане първа сила в Монтана.
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Целта ни е ДПС да стане първа сила в Монтана

Целта ни е Движение за права и свободи да стане първа мощ в Монтана. Това съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи в района Димитър Аврамов по време на предизборна среща в града, оповестиха от пресцентъра на Движението. В нея участваха още водачът Мустафа Карадайъ, евродепутатът от Движение за права и свободи Искра Михайлова и общественият специалист на Движението доктор Хасан Адемов.

Трябва да надградим резултата от предходните избори. През октомври направихме сериозен растеж, благодаря на всички, сподели Аврамов.

Всички ние си свършихме работата. За страдание това не докара до сформиране на постоянно държавно управление. Ние положихме всички вероятни старания и направихме всичко, което зависи от нас. Но не се случи. Затова на 2 април би трябвало да вършим следващите ненужди парламентарни избори, сподели лидерът на листата на Движение за права и свободи.

Но за нас обаче това не е толкоз неприятно, държи ни в кондиция и ни приготвя за най-голямото тестване тази година – локалните избори, когато ще се борим да имаме общински кметове, съобщи още Димитър Аврамов.

Ако успеем да затвърдим и увеличим резултата, в случай че станем първа мощ в Монтана, това ще ни отвори доста по-широко поле за дейности наесен, безапелационен бе той. И акцентира, че сега престижът на Движение за права и свободи в Монтана е висок и всички се преценяват с Движението.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР