Целта на дискусията е да повиши осведомеността на местната власт

...
Целта на дискусията е да повиши осведомеността на местната власт
Коментари Харесай

СОНИК СТАРТ с кръгла маса в Пловдив

Целта на полемиката е да увеличи осведомеността на локалната власт

Социалната организация СОНИК СТАРТ, с която на 01.02.2022 Община Пловдив подписа контракт за ръководство на Комплекс за обществени услуги „ Свети Георги “, се показва с първото си обществено събитие в регионалния град.

На 11 март (петък) от 15:00 часа в Комплекс „ Св. Георги “ кръглата маса ще предизвика локалната общност посредством богата полемика с общинските съветници и кметската власт.

През последните 13 години организацията съумя да се наложи на национално равнище като снабдител на обществени услуги с високо качество.

Част от дейностите на СОНИК СТАРТ са ориентирани към основаването на условия за обществени контакти и благоприятни условия потребителите да се усещат неразделна част от обществото, както и да бъдат предоставени качествени, налични и устойчиви услуги съгласно самостоятелните им потребности.

Една от тематиките по време на кръглата маса, по която ще дискутират присъстващите на форума е: Подкрепата на експертите: по хоризонтала и вертикала, на локално, районно и национално равнище.

Сред обсъжданите въпроси ще бъде обиден и този за Работата в общността: овладяно предизвикателство и взор в бъдещето.

Сред участниците ще бъдат с изключение на Иван Иванов – шеф на СОНИК СТАРТ и Недялка Дойчева – началник на Комплекса „ Свети Георги “, и поканените общински съветници от Община Пловдив, кметът Здравко Димитров, заместник-кметът Георги Титюков, Румяна Петкова – изпълнителен шеф на Агенцията за обществено подкрепяне, както и други заинтригувани страни.

По време на срещата ще бъдат разисквани и новите провокации и опциите в областта на обществените услуги.

Кръглата маса има за цел да разшири кръгозора и да чуе мнението на общността, което ще бъде извънредно потребно, както за екипа на СОНИК СТАРТ, по този начин и за цялостното развиване на услугите в сферата и подобряването на тяхната успеваемост.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР