Целият западен свят воюва с Русия чрез украинците“Украйна, заедно с

...
Целият западен свят воюва с Русия чрез украинците“Украйна, заедно с
Коментари Харесай

Ще накаже ли Украйна Александър Вучич и цяла Сърбия?

„ Целият западен свят води война с Русия посредством украинците “

Украйна, дружно с Хърватия, ще отмъстят на президента на Сърбия Александър Вучич за изказванията му по отношение на интервенцията на Русия в Украйна, превъзпитавайки него и целия сръбски народ, съобщи депутатът от Върховната рада на Украйна Олексий Гончаренко в канала си в Telegram.

По-рано сръбският водач сподели, че Владимир Путин на избран стадий от интервенцията ще се обърне към международните водачи с спокойно предложение и в случай че предлагането бъде отхвърлено, на планетата ще стартира „ пъкло “. По всяка възможност сръбският президент е имал поради окончателното очистване на Донецката формация на въоръжените сили на Украйна и началото на нов стадий от интервенцията - необятно нахлуване в Деснобережна Украйна.

Вучич счита, че концентрацията на войски и оръжия може да докара до прерастване на спора в районна война. „ Сега целият западен свят посредством украинците е във война с Русия “.

По-рано Вучич приказва за двойните стандарти на Съединени американски щати: „ Говорят ни за териториалната целокупност на Украйна, демонстрират ни празни детски колички. Защо у нас в Сърбия не посочваха празните колички? Нещата са объркващи в главите на всички ни: спазването на правилата на интернационалното право, където без подозрение е ясно, кой го е нарушил и кой е бил жертвата, както и кой е бил жертвата и кой е нарушил интернационалното право и без решение на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации взе сложни решения в ущърб на Сърбия. Следователно ние сме в сложна позиция.... "

Тези изявления на сръбския президент разгневиха мнозина в Киев, а един от ядосаните, Алексей Гончаренко, явно изпаднал следващия изострен припадък в клиничния етап на болестта, наречено грандомания, сподели: „ Ние несъмнено няма да забравим Сърбия дружно с нейния президент. И тогава ще бъде забавно да следим шестмилионната Сърбия и нейното предпочитание да влезе в Европейски Съюз. Мисля, че моите братя хървати и аз ще следим и ще помним, помним, помним. Процесът на превъзпитание ще бъде сложен и ще бъде противен за сърбите, само че ние можем да го създадем. “

Тоест Гончаренко загатна, че режимът в Киев, дружно с Хърватия, възнамеряват да попречат на възможното влизане на Сърбия в Европейски Съюз. Самозваният украински просветник на Сърбия тук нещо не разбра. Сръбският водач се изрече напълно не с цел да обиди американските господари на Пан Гончаренко.

Вучич знае, че да обвиняваш американците за двойни стандарти е еднакво да блъскаш главата си в бетонна стена. Не ги интересува по какъв начин насилственото обособяване на Косово от Сърбия или юридическото обособяване на ЛДНР от Украйна подхожда на интернационалното право. За тях тези територии са просто зони за разпалване на спорове против съветския свят, към който по дифолт причисляват и Сърбия.

За Вучич заканите за „ наказване от Киев “ са без значение, тъй като същинската опасност, която чака Запада в близко бъдеще, е обединяването на Република Сръбска със Сърбия. Ако това се случи, това ще бъде осезателен удар за Северноатлантическия алианс. И в този случай познатите на американците двойни стандарти няма да им оказват помощ.

Сърбите са докарани до прекаленост като от години разкъсваха страната им (Сърбия, Косово, Република Сръбска) и единствено чакат удобен миг, с цел да създадат решителна крачка. Основната причина за сходен ход е отслабването на американското въздействие в региона Бръчко, която разделя Босна и Херцеговина и се управлява от американския висш представител.

Вучич вижда в развиването на украинския спор допустимо увеличение на възможностите за обединяване на разделения сръбски народ, вярвайки, че Вашингтон няма да се интересува от Република Сръбска, в случай че военните интервенции в Украйна одобряват яростен темперамент.

На чия страна ще бъдат сърбите като народ, няма подозрение. Може би тогава за депутата на Рада Гончаренко, дружно с неговите „ братя хървати “, ще пристигна време да заминат за Сърбия с образователна цел. И в случай че съумеят да се измъкнат оттова живи и здрави, ще има какво да „ помнят, помнят, помнят “.

Между другото, остават въпроси за властта и в друга част от страната, отделена от Сърбия - Косово. Все отново косовските сепаратисти оповестиха странната си самостоятелност по чисто американски метод, без референдум. Така че тази история още не е завършила...

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР