Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за политическата ни

...
Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за политическата ни
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Замисълът около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система

" Целият план към Слави Трифонов е деструктивен за политическата ни система. Слави е човек, който не от ден и от през вчерашния ден е употребен за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го употребяват за торпелиране на цялата политическа система, почистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора ", съобщи в неделя Татяна Дончева от “Изправи се БГ! Ние идваме " в първото си телевизионно изявление, в което разяснява изказванията на Тошко Йорданов и Радостин Василев за срещи за разединение на депутати от партията на Трифонов.

На въпрос дали е писала на листче с 500к на среща с Радостин Василев и дали това е правено за разединение на партията, Дончева отвърна, че самият Василев е показал, че тя не му е предложила пари.

“Самият Радостин Василев сподели неколкократно, че не съм му предложила пари. Какво е 500 К? Не знам дали изобщо съм си писала, допустимо е да съм си драскала, само че смисълът на тази работа...Какъв по-убедителен източник от първоизточника”, сподели Дончева.

Наред с това Татяна Дончева илюстрира безсмислието на обвиняванията, като уточни, че да се получи работещо болшинство с партиите на смяната хипотетично е трябвало да отдели от групата на Слави Трифонов 50 индивида, а всичките депутати били 65.

" Те всички са 65. Като сложите сценаристите и най-хубавите им другари, какво остава да разцепите. Та вие би трябвало да вземете цялата група, тъй като другояче няма да ви излязат гласовете ", сподели Дончева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР