Целият свят е на прага на революцията, която ще донесе

...
Целият свят е на прага на революцията, която ще донесе
Коментари Харесай

Vivo Xplay 7: първият в света абсолютно безрамков смартфон със скенер в екрана

Целият свят е на прага на революцията, която ще донесе смарт телефони с безусловно безрамкови екрани. Засега нито една компания, даже и Samsung, не предлага сходен телефон. Но китайската компания, основала Vivo Xplay 7 наподобява изпревари всички.
В уеб-пространството се появиха няколко изображения, намекващи за идния анонс на смарт телефона Vivo Xplay 7 . Според постъпилата информация, фотосите са направени по време на подготовката за анонса. Това дава опция да се срещнем с главните механически характерности на този неповторим смарт телефон.



Според тези данни, Vivo Xplay 7 е първият в света безусловно безрамков смарт телефон със скенер за пръстови отпечатъци в екрана. Вижда се, че екранът напълно заема лицевата част на телефона. В горната част се виждат две дребни отверстия за предната камера и датчиците за разстояние и осветеност. Скенерът за пръстови отпечатъци се намира в долната част на екрана.



На гърба е сложена двойна камера с отвесно разположение на фотосензорите. Налични са както USB Type-C порт, по този начин и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.



Vivo Xplay 7 се базира на топ-процесора Qualcomm Snapdragon 845,който още не е показан публично. Предлагат се модели с 8 GB RAM и 128/256 GB сторидж.

Анонсът на смарт телефона Vivo Xplay 7 се чака в края на годината.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР