Цървена звезда ще се опита да привлече под наем третия

...
Цървена звезда ще се опита да привлече под наем третия
Коментари Харесай

Цървена звезда иска вратар на Манчестър Юнайтед

Цървена звезда ще се опита да притегли чартърен третия вратар на Манчестър Юнайтед – Матей Ковар, настояват медиите на Острова. Сръбският отбор обаче ще срещне конкуренция в лицето на британския втородивизионен Хъл Сити.

Матей Ковар е част от академията на Манчестър Юнайтед от 2018 година, откакто минава в британския отбор от Словачко. 23-годишният пазач прекара последните три сезона като преотстъпен надлежно в Свиндън, Бъртън Албион и Спарта Прага. 

Ерик загар Хаг няма да разчита на Матей Ковар през идващия сезон, като Андре Онана ще бъде първи избор под рамката, а Том Хитън втори. „ Червените дяволи “ към този момент се разделиха с Давид де Хеа и различен вратар в отбора – Нейтън Бишън. Очаква се Манчестър Юнайтед да продаде и Дийн Хендерсън, който не е склонен да бъде втора алтернатива под рамката.

Цървена звезда изпрати някогашния пазач на Лудогорец Милан Борян чартърен в Слован Братислава и притегли израелеца Омри Глазер за негов заместител, само че в случай че Ковар дойде на стадион „ Райко Митич “, то той ще бъде първи избор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР