Царско село отстъпи на Локомотив (Пловдив) с 0:2 в контролна

...
Царско село отстъпи на Локомотив (Пловдив) с 0:2 в контролна
Коментари Харесай

Локомотив победи Царско село в контрола

Царско село отстъпи на Локомотив (Пловдив) с 0:2 в контролна среща, която се състоя на стадион " Арена Царско село ". Головете за гостите означиха Емил Янчев и Венсан Марсел през второто полувреме на дуела.

Пробен интервал в Царско село карат нападателят Жуниор Мапуку и крилото Вилфред Зате, които започнаха като титуляри и бяха сменени на почивката. Бившият футболист на Берое Стара Загора Кохей Като също игра в мача, само че той единствено поддържа форма с " царете ".
 Трансферът на Жуниор Мапуку в Царско село е под въпрос
Трансферът на Жуниор Мапуку в Царско село е под въпрос

Ръководството " царете " желае да ревизира физическото му положение

Мачът стартира с лек напън на гостите от Пловдив, само че първото чисто голово състояние направиха " царете ". Жуниор Мапуку даде прекрасен пас към Милчо Ангелов, който навлезе в наказателното поле, само че шутът му бе избит в корнер.

В 9-ата минута " черно-белите " съумяха да откраднат топката на домакините, тя стигна само че Венсан Марсел, който стреля по диагонала, само че в навън.

В 23-ата минута Янко Георгиев направи ужасно избавяне, откакто топката стигна до Георги Минчев в наказателното поле, след неточност на защитата. Георгиев съумя да затвори ъгъла на Минчев и мазета.

Малко по-късно Милош Петрович имаше късмет да стреля, след ъглов удар, само че топката попадна в ръцете на Янко Георгиев.

Двамата треньори направиха много смени при започване на второто полувреме, като от игра за " царете " излязоха и двамата футболисти, които се намират на проби в тима.

Локомотив вкара гол в 56-ата минута. Тогава гостите имаха опция да изпълнят ъглов удар, Салинас центрира, Крачун стреля с глава, Християн Василев мазета, само че изпрати топката в краката на Емил Янчев, който от непосредствена непосредственост осъществя за 0:1.

В 75-ата минута Никола Колев направи положително центриране в наказателното поле, Милчо Ангелов игра с глава, само че изпрати топката в навън.

В 80-ата минута намиращият се на проби в Локомотив Пловдив Росен Колев даде добър извеждащ пас, след който Венсан Марсел изпревари Християн Василев, пусна топката около него и след това я вкара в мрежата за 0:2.

В заключителните минути Лукас Диас можеше да означи гол за Царско село, само че стреля едва и Рейдър избави.
 Багери започнаха да бутат югоизточната част от стадион
Багери започнаха да бутат югоизточната част от стадион " Локомотив "

По всяка възможност " Южната естрада " ще стартира да се строи редом с " Бесика "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР