Цар Борис ни измъкна от война с руснаците, но Кирчо

...
Цар Борис ни измъкна от война с руснаците, но Кирчо
Коментари Харесай

Цар Борис ни измъкна от война с руснаците, но Кирчо няма да може

Цар Борис ни измъкна от война с руснаците, само че Кирчо няма да може. Нали по тази причина ни го набутаха с машините

Американците не ни дават да пуснем съветския външен министър да кацне в Сърбия. Утре може и да бомбардират Белград, тъй като Вучич го е поканил като 1999-та. Ако сърбите ни затворят всички граници, по какъв начин ще пътуваме до Европа?! Може би през Скопие със самолета на Кирчо? Станахме международни шампони по дупедавство, каквито си бяхме и по времето на Съюз на съветските социалистически републики.



Ще наложим ли наказания на Съединени американски щати, в случай че бомбардират Белград и трепят почтени жители, включително и деца, и публицисти? И унищожават фабрики и мостове като 1999-та. Ще развяваме ли сръбското знаме до украинското? Ще има ли по Нова телевизия великденски яйца със сръбски байрак? Ще пуска ли БТВ всеки ден Вучич, както пуска Зеленски? Или има неприятна война, като я водят руснаците, и добра, като я почват американците!?

Европейската комисия няма право да постанова наказания на страни отвън Европейски Съюз, с които да утежнява живота на европейците и унищожава стопанските системи на страните-членки. Така е по Лисабонския контракт.

Тимерманс ни споделя да не се перем, с цел да пестим сила. Да сме си изтупвали по-често облеклата. А немското вице Едуард Хегер ни прикани да не се къпем.

След ислямизацията, африканизацията и третия пол, следва въшлясване.

Автор: Георги Марков

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР