Трябва да си дадем сметка защо Ангел Христов - Геле

...
Трябва да си дадем сметка защо Ангел Христов - Геле
Коментари Харесай

Славчо Велков: Геле бил изплашен от нещо“

Трябва да си дадем сметка за какво Ангел Христов - Геле е пристигнал, по какъв начин се озовал тук. Той е търсен с алена бюлетина от Интерпол, не би рискувал да се появи у нас, в случай че няма извънредно значим мотив или причина. Немалко хора са знаели, че той е тук, околните са знаели. Или е бил подплашен от нещо, или се е случило доста значимо. Това сподели за " Нова нюз " Славчо Велков, специалист по сигурност.

Според него представянето на изтекла персонална карта на мъж на 53 година би трябвало да породи въпросителни. " Трябва да се разисква освен гибелта на Ангел Христов, само че и по какъв начин се е появил в България. Не бих споделил, че се касае за ликвидиране, само че поради това, че се случва във време на събития, които раздрусаха обществото, човек може да си зададе въпроса за мистериозната му гибел.

Има щемпел на доктор върху смъртния акт, не трябва да се чудим дали е умрял тук. Удивен съм от министъра на вътрешните работи - първо споделя, че е изключено Христов да е пристигнал със аероплан, а приказва и за часови пояси, в които не се ревизират персонални документи. Това е доста рисково да се споделя - това е сигнал за всички тези, които имат желание да влизат или излизат незаконно ", разяснява той.

По думите му е допустимо да се е почувствал зле на непозната територия и след консултация с лекари, да се е прибрал предусещайки обезсърчителен край, в случай че е имал съществено сърдечно заболяване. " Това е малко евентуално. Друг вид е да е пристигнал да прави нещо и нещо да е провокирало солиден инфаркт. За един човек на 53 години в цветущо здраве, мъчно би могло да се допусна, че това положение е зародило моментно. ДНК анализът може да стане по-бързо, в случай че и преди е юридически на същия човек. Близките му са го познали, доказано е, че е той ", съобщи Велков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР