Трябва да се обединим по темата с природния газ, категоричен

...
Трябва да се обединим по темата с природния газ, категоричен
Коментари Харесай

Петър Кънев: БСП беше в основата на социалната програма и вдигането на пенсиите

Трябва да се обединим по тематиката с природния газ, безапелационен е социалистът
„ В момента бюджетът е в положително положение. Съвсем обикновено е последните месеци да харчим повече, както и капиталовите планове да се изчистят. В никакъв случай не можем за приказваме за свръхдефицит. Така че този бюджет е явен, само че по-важното е какво вършим оттук насетне. “ Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България “ в Бургас Петър Кънев по време на избирателен спор в ефира на БТВ и добави, че сега в бюджета има задоволително гласувани предели за изтегляне на нови заеми, в случай че се наложи.

Той напомни, че обществената част на настоящия бюджет бе подкрепена от всички партии и добави, че той е обезпечен до края на годината. „ Аз съм уверен, че държавно управление ще има, тъй като здравият разсъдък ще надделее над здравите сили “, безапелационен е социалистът във връзка с един от най-големите въпроси – дали ще бъде формиран постоянен кабинет.

Според Петър Кънев инфлацията в България е привнесена извън. „ Искам да отворя една скоба към настоящето служебно държавно управление – слушам един от вицепремиерите изяснява по какъв начин те ще оферират обезщетения за бизнеса за електричество. Това, което сега се дава – 250 лв. на производителите на електрическа енергия, е безусловно задоволително. Големият проблем е природният газ и по тази тематика би трябвало да се обединим “, съобщи претендентът за депутат.

Това, което Българска социалистическа партия получи като браншове, си изпълнихме уговорките, изключително в региона на обществената сфера “, безапелационен е Петър Кънев и добави: „ При срещите ми с гласоподавателите се постанова следното мнение – че в предходната управническа коалиция, Българска социалистическа партия стоеше най-добре, най-професионално, най-стабилно. И четирите министерства, които управляваше Българска социалистическа партия, си свършиха работата. Неслучайно наши сътрудници вървят из страната и се хвалят с повдигането на пенсиите, а всички доста добре знаят, че Българска социалистическа партия беше в основата на обществената стратегия “, изясни социалистът.

По време на дебата Петър Кънев попита какво вършим с АЕЦ “Белене “ и с атомните мощности. „ В момента единствено АЕЦ “Козлодуй “ за първите 6 месеца има милиард и половината облага, стигнахме до такава степен, че и „ Мини Марица-изток “ изнася към този момент “, сподели още той.

На финала социалистът прикани: „ Гласувайте с номер 28 и няма да сбъркате. “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР