Трябва да се направи правителство. България има нужда от правителство,

...
Трябва да се направи правителство. България има нужда от правителство,
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев с черна прогноза, Радев и Копейкин припадат от кеф от нея

„ Трябва да се направи държавно управление. България има потребност от държавно управление, само че не на Радев, и от работещ парламент, който да ни извади от рецесиите “, съобщи президентът в интервала 2012-2017 Росен Плевнелиев пред БТВ.
Той акцентира, че най-силно, заслужено и почтено към българските гласоподаватели би било да се сформира държавно управление с първия мандат на ГЕРБ-СДС.
„ Няма потребност то да е съдружно, може да е програмно. Избирателите на ГЕРБ са най-гъвкавите. Тя се оказа една необятна партия “, добави Плевнелиев.
Той вижда пет целта – Шенген, еврозоната, правосъдната промяна, модернизацията и връщането на салдото.
Плевнелиев изясни, че в случай че ПП-ДБ се опитат да сформират държавно управление, то не би трябвало да е с ярки политически фигури, тъй като хората на Бойко Борисов нямало по какъв начин да ги поддържат.
Според него хората са се нагледали на „ толкоз доста агитация и операции, че през днешния ден не имаме вяра ”.
„ От друга страна политиците създадоха едно минно поле и през днешния ден наподобява, че накъдето и да тръгнат, ще настъпят мина. Това е доста ужасно “, добави той.
„ Ако референдумът на „ Възраждане “ успее, младите българи напущат тази страна мигновено. Ако няма държавно управление, живеем в президентска република, Радев ще уволнява и назначава “, сподели Плевнелиев.
Според него, в случай че няма държавно управление, ще бъдем очевидци на груповото самоубийство на всички проевропейски партии.
Той разяснява и решението на Бойко Борисов да стане народен представител.
„ Не ме изненадва, тъй като се надявам това да е осъзнато деяние, което споделя на хората – подготвен съм на всичко и даже да изляза от зоната си на комфорт, с цел да дам решение “, сподели Плевнелиев, който прикани политиците да се върнат към демократичния метод.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР