Трябва да се готвим за най-лошото и ако не се

...
Трябва да се готвим за най-лошото и ако не се
Коментари Харесай

Иван Гешев предупреди да се готвим за военно положение

Трябва да се готвим за най-лошото и в случай че не се случи, толкоз по-добре. Това съобщи в правна комисия основният прокурор Иван Гешев, който пристигна в Народното събрание по време на разискването на закон за ограниченията по време на изключителното състояние.

Времето ни изтича като песъчлив часовник , в случай че към този момент не е изтекло, уточни той и предизвести, че ще повторим сюжетите на потърпевшите европейски страни.

Иван Гешев даже счита, че ще стигнем до военно състояние. Ситуацията се трансформира с часове, обезпокоен е обвинител номер едно. Ситуацията у нас припомня Италия . Затова и съгласно него законът през днешния ден е просрочен, а на следващия ден ще е неправилен.

Икономиката е за хората, съобщи основният прокурор: Държава се възвръща, само че човешките животи не се възвръщат.

Главният прокурор настоя за радикални ограничения . Трябва да се мине в режим на съвсем военно състояние, настоя Иван Гешев. Банско да бъде подложен под карантина , желае още той.

Не ни трябват спомагателни проблеми, показа основният прокурор. Сега било време да се спре с политиканстването. Меко казано сме в изключителна обстановка, счита Иван Гешев. Да се вземат съответни и радикални ограничения , настоя той. Това е методът за спасяването на нацията, сподели още основният прокурор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР