Трябва да се даде 100% заявка, че ЦСКА трябва да

...
Трябва да се даде 100% заявка, че ЦСКА трябва да
Коментари Харесай

ЦСКА приема "Лудогорец" в последен опит да заяви шампионски амбиции

" Трябва да се даде 100% поръчка, че ЦСКА би трябвало да е първенец ", съобщи Димитър Пенев в навечерието на огромния мач с " Лудогорец ".

Червените одобряват лидера в Първа лига във евентуално последния си опит да смъкват тима от Разград от върха. Двубоят е довечера в 20.15 часа на " Българска войска ".

Четири кръга преди края на сезона ЦСКА е обратно с три точки. Съставът ще търси освен победа, само че и такава с най-малко два гола разлика поради изоставането си в директните дуели. До момента през сезона неколкократно алените пропускаха да се възползват от неувереното показване на противника си и също допускаха чести неверни стъпки.

В началото на април за три дни двата тима изиграха два мача в Разград. Тогава ЦСКА не получи гол, като съумя да завоюва и в профил " Лудогорец " за купата. Скоро по-късно треньорът Любослав Пенев си потегли, неудовлетворен от неналичието на поддръжка от управлението в отбраната на ползите на клуба.



Затова отпред на алените сега е самобитен триумвират - опитните Димитър Пенев и Люпко Петрович, както и Добромир Митов.

" Предимството ни е семейството, желанието на нашите футболисти ще е по-голямо за победа, в сравнение с съперника ", сподели Димитър Пенев.

" Имаме един популярен човек, на който е задължен целият български футбол - Димитър Пенев, който е бил четвърти в света. Има много вода да изтече, до момента в който някой се приближи до него. Има и рационален, добър човек като Добри Митов - всички имаме почит към него, нямаме никакви проблеми в връзката ", съобщи Петрович.

Сърбинът добави: " Четири кръга преди края ЦСКА има късмет да е първенец, това не в било скоро. Ако спечелим в този момент, след това още три победи и печелим купата. " По думите му " триумф е само като се завоюва купата ".



Треньорът на " Лудогорец " Стойчо Стоев уточни огромната значимост на дуела и съобщи: " Ясно ми е, че ЦСКА ще имат голямата поддръжка на почитателите си, ние сме привикнали да играем в такава конюнктура, публиката ще е подтик за тях. По какъвто и метод да подходи ЦСКА, по-голям ще бъде нашият метод и да обезвреждаме техните мощни страни, които знаем добре. И да използваме капацитета си ".

" Преди мача не мога да кажа дали равенството ще е задоволително, това е въпрос за след мача. Но не отиваме с такава настройка за дуела. Отиваме с мисълта да победим. "

ЦСКА прикани последователите си за цялостна поддръжка. " Армейци, в събота " Армията " ще ври и кипи. Предстои ни мачът на сезона. Нека оставим сърцата си дружно ", се споделя в късия апел в уеб страницата на клуба, съпроводен от видео.

Червените получиха окуражителни думи от футболиста на " Каляри " Кирил Десподов. Той е играчът, който вкара гола за равенството 1:1 от предходния мач сред двата тима на " Българска войска ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР