“Трябва да реализираме положенията си, да бъдем по-хладнокръвни и точни

...
“Трябва да реализираме положенията си, да бъдем по-хладнокръвни и точни
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Трябва да бъдем по-хладнокръвни в атака

“Трябва да осъществяваме ситуациите си, да бъдем по-хладнокръвни и точни в офанзива ", разгласи треньорът на Левски Елин Топузаков на конференция преди утрешното посещение на “сините ” против Локомотив в Пловдив, съобщи кореспондент на БГНЕС


" Нормално е в края на сезона да натежат картони и наказния. Банално факсимиле, само че всеки, който стартира, би трябвало да потвърждава себе си и да оказва помощ на тима, с цел да можем да се поздравим с триумф ", продължи експертът.

" Вярвам на всички играчи в съблекалнята на Левски. Когато му пристигна шанса, аз преценява или условия го постановат, би трябвало да потвърди себе си. Ще дойдат недобрите резултати, да получим гол. Все в миналото щяхме да допуснем гол или загубим мач. Въпросът е да не губим кураж, да продължим напред и да реализираме нашата цел. Все още всичко зависи от нас. Сигурността в отбрана е значима. Виждам пламък в очите на футболистите, упражняват с хъс и предпочитание. Трябва да го прехвърлим в мача - да сме непримирими и да реализираме задачата сега, която е Европа ”, обясни Топузаков, след което се върна към репликата, че съдиите режат крилете на Левски.

“Не го споделих инцидентно. Видях предходния мач и този, който визирате против Локомотив. Не желая да споделям наклонност, само че лек предумисъл да се отслаби тима. Но съдийският фактор не ни повлия ние да си вкараме ситуациите. Можехме да спечелим много повече точки.

Анализирахме предходния мач и сме си извадили поучения от грешките, които допуснахме против Локомотив. Ако не го създадем, значи сме простаци. Във футбола няма възмездие и реванш. Залогът е същия, уповавам се на упоритостта и мотивацията в тима, с цел да реализираме победа на следващия ден ”, пожела си Топузаков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР