Трябва да признаем, че истински се зарадвахме, когато видяхме снимката

...
Трябва да признаем, че истински се зарадвахме, когато видяхме снимката
Коментари Харесай

Когато с най-добрия ти приятел си приличате: Братът на Лидия - копие на Наско Колев

Трябва да признаем, че същински се зарадвахме, когато видяхме фотографията по-долу. Само че не си бяхме пили кафето. И взехме решение, че мъжът до Лидия е Наско Колев - т.е., че двамата най-сетне са качили обща фотография:

 https://www.instagram.com/lidia_alpha/

Да, но не! На фотографията е братът на Лидия, Живко, който също като сестра си се занимава с музика, въпреки и не като реализатор. Фотото най-вероятно е направено след следващото присъединяване на Лидия, въпреки че двамата наподобяват впечатляващо свежи.

Виж още: Ето това е разкош за Св. Валентин: Глезят Ина Гаярди в Париж, хотелът - 5 бона на вечер (ВИДЕО)

Но в действителност няма по какъв начин да не се впечатлим от приликата в стила сред Атанас Колев и Живко, като също по този начин цветовете в косата на по-малкия брат на Лидия припомнят една визия на рапъра.

 https://www.instagram.com/atanaskolev_official/

Двамата са положителни другари. Не знаем по какъв начин тъкмо са се събрали Лидия и Наско и дали Живко има пръст в това, само че неотдавна двамата разгласиха фотография по какъв начин дружно упражняват във фитнеса. 

Виж още: Помните ли Калина и Емо от " Един за различен "? Ето какво се случва с щастливото семейство

Иначе връзката сред Наско Колев и Лидия става все по-видима. Вижте да вземем за пример какви ѝ ги написа той под фотосите в Instagram:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР