Трябва да изчистим структурите на Националната полиция от усещането, че

...
Трябва да изчистим структурите на Националната полиция от усещането, че
Коментари Харесай

Извънредно изявление на премиера Денков: Ако Стоянов не припознае...

„ Трябва да почистим структурите на Националната полиция от чувството, че полицейското принуждение е нещо задоволително. Трябва да има работа и с ръководителите, да има спомагателни образования на чиновниците. Очевидно има систематичен проблем. Няма по какъв начин той да се реши, в случай че министърът подценява този проблем. Искам изрично да чуя неговото мнение “, уточни министър председателят.

 

„ Ако Стоянов не припознае случилото се на митинга, като принуждение, което заслужава тежка глоба, тогава ще си подам оставката “, безапелационен бе той.

 

По думите му ще разяснява чий министър е Стоянов, когато към този момент не е на настоящия си пост.

 

" Огромният брой служители на реда, които бяха на пост на митинга на футболните почитатели в четвъртък, охраняваха митинга по метод, който е за образец, само че тези, които биеха без причина, нямат място в редиците на полицията ", съобщи Денков.

 

" Ако желаеме насилието да изчезне, всички политици и държавни институции би трябвало да бъдем първите, които да даваме образци, че деянията на принуждение са неприемливи. Затова всички би трябвало да осъдим насилието, както на ентусиастите, по този начин и на служителите на реда, единствено и само на тези, които злоупотребиха с пълномощията си. Тези служители на реда петнят полицията и нямат място там ", изясни министър-председателят.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР