Трябва да изчакаме компетентните органи да си свършат работата, за

...
Трябва да изчакаме компетентните органи да си свършат работата, за
Коментари Харесай

Само Не И Това! Пътен Експерт Разкри Ужасяващата Истина За Катастрофата С Местан, В Която Загина Бебе!

„ Трябва да изчакаме способените органи да си свършат работата, с цел да разберем чия е била виновността за злополуката “, означи Шинаси Сюлейман.

Диана Русинова от Института за пътна сигурност бе безапелационна пред Bulgaria ON AIR, че кръстовището, на което 6-месечното бебе почина, е негодно за модерна приложимост.

„ Намерихме много данни за съществуване на пътнотранспортни катастрофи там. От декември 2017 година досега има двама починали и осем ранени “, отсече тя.

По думите ѝ е немислимо да се разчита единствено и само на положителната преценка на водачите, защото всеки един има друга такава. И уредникът на придвижването е този, който би трябвало да мисли за това.

„ Тези, които вкарват веднъж в употреба, би трябвало да могат да подсигуряват нашата сигурност “, съобщи Русинова.

Според първите заключения на специалистите, в този регион има неприемливо безхаберие от страна на стопанина на пътя по отношение на пътните знаци за обозначаване на разклона и въвеждането на ограничавания.

Лютви Местан беше освободен от ареста против парична гаранция от 10 000 лв., предава бТВ.

Той е притеглен към наказателна отговорност за причиняване на гибел по несъобразителност.

Разследването по делото продължава, следва събирането на гласни доказателства, огледи на моторните транспортни средства, които са конфискувани по делото като материални доказателства и назначение на правосъдна автотехническа експертиза.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР