Трябва да има драконови мерки за сигурност, тъй като България

...
Трябва да има драконови мерки за сигурност, тъй като България
Коментари Харесай

Атомен физик по БТВ: България е пробита от шпиони, трябва да има драконовски мерки за сигурност за Зеленски

Трябва да има драконови ограничения за сигурност, защото България е пробита от съветски разузнавания и шпиони. Аз на мястото на Зеленски не бих се срещнал с президента Радев. Предполагам, че срещите ще бъдат с изпълнителната и законодателната власт. Очаквам да се изрази цялостна поддръжка за отбраната на Украйна. Това съобщи пред bTV атомният физик проф. Георги Касчиев.

„ Според класическия дипломатически протокол украинският президент Володимир Зеленски би трябвало да се срещне с Румен Радев, с министър-председателя, министъра на външните работи. В случая обаче до работна закуска евентуално няма да се стигне ", уточни проф. Михаил Станчев.

" Зеленски е тук по покана на държавното управление и това обаче не значи, че България наложително би трябвало да върне тази работна аудиенция. Предполагам, че ще има сключване на някакви документи “, счита той.

Според него украинският президент желае да изясни повече за обстановката в Украйна, знаейки позицията на нашия президент, на държавното управление и на русофилски настроените в страната.

" Всяко изпитание на Зеленски да притегли военна помощ, значи доближаване на мира. Парламентарното решение за помощта ни за Украйна не е лимитирано във времето и в количеството и то просто би трябвало да бъде изпълнено. Тази помощ доближава мира. Истинското миротворство е тъкмо това, да се поддържат самодейностите, които президентът Зеленски стартира още при встъпването си в служба ", уточни анализаторът Асен Генов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР