Трябва да дадем добър знак, тъй като изчегъртването на ГЕРБ

...
Трябва да дадем добър знак, тъй като изчегъртването на ГЕРБ
Коментари Харесай

ИТН и ДБ се надяват да дадат добър знак за изчегъртването на ГЕРБ, което е задача №1

Трябва да дадем добър знак, защото изчегъртването на ГЕРБ е задача номер едно. Това съобщи депутатът от „ ИТН “ по време на срещата им с „ Демократична България “ в Народното събрание за съставянето на кабинет.

Той се надява срещата да протече умерено и елементарно, тъй като от тяхна позиция нямат разминавания в главните политически цели. Дори да имаме разлики, те са по метода на постигане до крайната цел, тъй че се надявам да препотвърдим едни на други главните цели, които имаме, които са общо-взето едни и същи, сподели Йорданов.
 Има Такъв Народ на следващия ден ще има съвещания с ПГ Изправи се БГ! Ние идваме! и Българска социалистическа партия Има Такъв Народ на следващия ден ще има съвещания с ПГ " Изправи се БГ! Ние идваме! " и Българска социалистическа партия
" ИТН " (ИТН) ще има съвещания за държавно управление с ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! " в събота от 11 ч., съобщи БГНЕС. Най-г...

От своя страна съпредседателят на Демократична България добави, че от предварителните избори Демократична България подобрили резултатите си, което било поредност от положителни знаци, които би трябвало да развият. Демократична България ще вземат участие в диалозите с позитивизъм, сила и чакат да беседват за това, което ги чака.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР