Трябва да бъде изяснено откъде идва този човек. И какво

...
Трябва да бъде изяснено откъде идва този човек. И какво
Коментари Харесай

Николай Христов, журналист: Трябва да се изясни откъде идва Ангел Христов и защо се е върнал

„ Трябва да бъде изяснено от кое място идва този човек. И какво го е предиздвикало да се върне в страна, където би трябвало да излежи ефикасна присъда. “

Това сподели за Euronews Bulgaria журналистът от БНР Николай Христов по отношение на събитията към гибелта на Ангел Христов.

„ Дали този човек е бягал от нещо, дали там, където е бил, се е случило нещо, което е заплашило сигурността и живота му – това би трябвало да бъде изяснено. Но персонално съгласно мен, няма да стане ясно “, добави той.

Има доста неясноти към цялата история. На първо място, по кое време Ангел Христов е влезнал в България и от кое място е влезнал. Това, което знам от мои източници е, че към този момент са прегледани камерите на летищата в България и не е открито човек с такава визия и профил да е минавал през тях. Най-вероятно остава версията за влизане през „ зелена граница “.

Има и един различен въпрос: говореше се, че „ братя Галеви “ се намират или в ЮАР, или в Дубай. Оттам няма по какъв начин с рейс или пешком да стигнеш до България, т.е. станало е със аероплан. Как е минал през всички тези летища?

Остава разновидността да се е движел с подправени документи. Има и опция да е влезнал мъртъв, само че това би трябвало да стане ясно от аутопсията – тя би трябвало да откри по кое време е настъпила гибелта.

Обяснението на негови близки пред полицията е било, че той е влезнал на 1 юни, и съвсем незабавно по-късно е умрял. Ако той се е върнал по-късно повече от 10 години в България, въпросът е за какво? Защото тук го грози една петгодишна присъда. Която е можела да бъде и увеличена поради бягството му от закона.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР