Трусовете в ДПС предизвикаха днешния ден на траур в парламента.

...
Трусовете в ДПС предизвикаха днешния ден на траур в парламента.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Костадинов: Денков е специалист по правенето на сапуни и прах за пране, а не политик

Трусовете в Движение за права и свободи провокираха днешния ден на печал в Народното събрание. Виждаме, че солидарни с това, което се случва в Движение за права и свободи, Политическа партия и ГЕРБ не влязоха, може би тъгувайки за Карадайъ.  Това разяснява водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов пред публицисти в Народното събрание.

Той означи, че преди изборите е било доста значимо да има държавно управление, а откакто те минаха, наподобява към този момент не е толкоз неотложно.

“Държавата и нейните ползи ли са значими, или ползите на двама-трима индивида. Очевидно Денков не е измежду тези хора, тъй като той е просто един фиктивен сламен човек отпред на страната. Няма естествен човек, който да си мисли, че Денков ръководи или че ПП-ДБ ръководят и са фактор ”, съобщи Костадинов.

Той разяснява настояването на Денков за оставка на ЦИК

“Ако Денков желае оставката на ЦИК, за какво не влезе в зала и не поддържа нашия законопроект. Виждате ли защо тежко двуличие и некомпетентност приказваме а следващ път. Аз съм сигурен, че Денков не знае, че решението на проблемите е обвързвано с промени в законодателната сфера. Все отново той е експерт по правенето на сапуни и прахуляк за пране. Той не е политик ”, разяснява водачът на “Възраждане ”

Нинова не прикани ГЕРБ да поддържат вота на съмнение, само че Костадинов го направи

На въпрос на SafeNews дали са удовлетворени от резултатите, Костадинов отговори:

“Разбира се, че не сме. Целта на “Възраждане ” е да сме преди всичко. Но ние обяснихме аргументите – има една субективна и две справедливи. Ние направихме един кардинален политически избор. ”

На въпрос на SafeNews дали Васил Терзиев е извадил ГЕРБ от столична община, водачът на “Възраждане ” попита:

“Борисов да ви изглеждаше отчаян, че изгуби изборите в София? Очевидно е, че не го е извадил. Очевидно е, че ще продължи да ръководи и след изборите с ГЕРБ ”

Още гледайте във видеото:

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР