Трупът открит край хижа “Алеко на ВитошаОпитали да го изгорятСофиянец

...
Трупът открит край хижа “Алеко на ВитошаОпитали да го изгорятСофиянец
Коментари Харесай

Тъща удуши зет си, дъщерята го държала

Трупът открит край хижа “Алеко ” на Витоша
Опитали да го изгорят

Софиянец бе удушен и бе изработен опит трупът му да бъде разпален. Зловещата преживелица се разиграла в петък вечер в столицата и бе разкрита бързо от служители на реда. За убийството са арестувани брачната половинка на убития и нейната майка и са им повдигнати обвинявания. По неофициална информация зверството било осъществено при спор за родителските права върху деца.

В четвъртък вечерта Пейо Пеев отишъл с автомобила си до жилището на 33-годишната си брачна половинка Габриела да приказва с нея и майка ѝ. 44-годишният мъж седял на шофьорската седалка. Изведнъж от задната седалка 54-годишната тъща стиснала шията му, до момента в който брачната половинка му го притиснала към седалката и серпантина опитите му да излезе от колата, споделиха от прокуратурата.

Вероятно, с цел да бъдат заличени следите, автомобилът бил откаран край хижа “Алеко ” на Витоша. Там бил запален, само че не изгорен.

Според осведомени брачната половинка родила през 2017 година дете на Пейо. После обаче се разделили. Малко по-късно дамата забременяла и от някогашен народен представител от “Продължаваме смяната ” от Североизточна България, само че бързо се разделила и с него. Преди няколко месеца още веднъж се оженила за Пейо, само че осведомени настояват, че претекстът бил, тъй като трябвало да стартира работа в чужбина, където условието било претендентът за позицията да има подписан брак.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР