Трупът на обявен за местно издирване мъж бе открит в

...
Трупът на обявен за местно издирване мъж бе открит в
Коментари Харесай

Черна серия! Откриха четири трупа в Ловешко през почивните дни

Трупът на разгласен за локално търсене мъж бе открит в землището на община Луковит в неделя. Незабавно била образувана дежурна оперативна група, която при осъществения оглед не е установила следи от принуждение. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата продължава.
В петък пък в РУ-Ябланица бил получен сигнал от 46-годишен мъж от града, че в къща е намерил натрупа на 42-годишен мъж с прострелна рана в главата. При оглед криминалисти разкрили револвер в дясната ръка на мъртвия, 2 гилзи и 2 проектила, съответстващи на оръжието.
От събраните досега данни, най-вероятно се касае за самоубийство, считат от полицията. Работата по изясняване на случая продължава.
Трупът на обесен 25-годишен юноша бе открит от родителите му в паянтова сграда за домашни животни наоколо до дома им в Тетевен в събота. Изпратена била ДОГ и бил осъществен оглед на местопроизшествието, следи за насилствена гибел не били открити. По данни на родителите през 2017 година синът им правил опит да се обеси, само че инцидентно бил забелязан и спрян от татко си.
39-годишна жена е била открита умряла в къща в Троян в неделя. При осъществения оглед в наличието на правосъден доктор не били открити данни за насилствена гибел. Трупът е изпратен за аутопсия в поделение по правосъдна медицина в град Ловеч. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР