Труп на мъж е открит в пловдивското село Милево, научи

...
Труп на мъж е открит в пловдивското село Милево, научи
Коментари Харесай

Първо в Марица: Откриха труп на млад мъж в пловдивско село

Труп на мъж е открит в пловдивското село Милево, научи " Марица " от свои източници. Това е станало в събота вечерта, когато се е провеждал обичаен събор. По непотвърдена информация малко преди настъпилата гибел е имало сборичкване и препирня сред двама души - умрелият и различен мъж. 

След като тялото е намерено, е подаден сигнал на тел. 112. На място идват кола за спешна помощ и проверяващи. Медиците единствено удостоверяват гибелта на мъжа. Той е на забележима възраст към 40 години, научи още " Марица ".  Към момента няма публична информация от полицията и прокуратурата по случая.  По информация на медията ни няма безапелационни данни и се работи по две вероятни версии - ликвидиране и трагичен случай. Тялото е изпратено в Съдебна медицина за определяне на точната причина за настъпилата гибел. 

Местни настояват, че сред умрелия и други двама от селото е станал свиреп пердах. Единият извадил нож и го употребявал. Дали обаче това е повода за гибелта занапред ще се открива. Има задържан по отношение на откритото тяло, разясниха пред " Марица " поданици на Милево. 

Очаквайте детайлности! 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР