Трудно ще си тръгне Свилен, след като жена му е

...
Трудно ще си тръгне Свилен, след като жена му е
Коментари Харесай

Зрителите беснеят! Ето коя се оказа съпругата на Свилен в „Денсинг старс“

„ Трудно ще си тръгне Свилен, откакто жена му е редактор в предаването “. Разкритието направи Богомил Бонев след отпадането на жена му Нона Йотова в „ Денсинг старс “, което ядоса феновете. Те бяха безапелационни, че музикантът се оправя доста по-зле от актрисата и няма място в шоуто. Съпругата на Свилен Невена е дълготраен водещ, работил за най-известните излъчвания. Двамата се откриват по време на фотосите на „ Мюзик айдъл “, където тя още веднъж е редактор, а артистът е част от предварителното жури. Невена, която е щерка на известната водеща на „ По света и у нас “ Нина Спасова има един несполучлив брак зад тила си, написа ХотНюз.
„ Аз му пишех есемеси, той не ми отговаряше в началото. И всички ми споделяха: той доста те харесва! А той таман да си помислиш, че те харесва, а то излиза нещо друго. Казва ми нещо тотално безразлично, само че най-после се съобщи ”, обясява Невена в изявление преди години по какъв начин е станала свалката посред им.
Двамата са дружно повече от 15 години и имат наследник, който носи името на татко си. Момчето, което било музикално, взе участие в клипа към песента на „ Остава “ „ Океан. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР