Трудно ни е да повярваме, че над 50 е възможно

...
Трудно ни е да повярваме, че над 50 е възможно
Коментари Харесай

Престъпно секси на 56: Лени Кравиц с екзотична фотосесия и мили думи за Джейсън Момоа

Трудно ни е да повярваме, че над 50 е допустимо да имаш плочки на корема като Лени Кравиц , само че със спорт и духовни практики рок звездата явно се издига над законите на времето!

Доказват го фрагментите за ноемврийския брой на сп. Men’s Health , снимани край дома на Кравиц в Бахамите, и изявлението, в което 56-годишният музикант за следващ път приказва за топлите си усеща към Джейсън Момоа .

A post shared by (@lennykravitz) on Oct 1, 2020 at 8:50am PDT

Музикантът не крие изненадата си от реакциите към другарството му със брачна половинка на някогашната си половинка Лиза Боне . Кравиц обаче споделя, че от момента, в който е срещнал звездата от „ Аквамен “, е знаел, че ще бъдат „ гъсти “.

„ Хората не могат да повярват какъв брой сме гъсти с Джейсън, нито какъв брой съм привързан с майката на Зоуи, по какъв начин всички сме свързани “ , споделя Кравиц пред Men's Health. „ Така е, тъй като това е, което можем да създадем. Оставяш любовта да господства, нали по този начин? “ , споделя още изпълнителят, основавайки се на посланието от едноименната си ария “Let Love Rule”. Това ще е заглавието и на автобиографията му, която излиза на 6 октомври.

„ Искам да кажа, явно, след разлъка, това изисква работа - лишава малко старания и време, излекуване и размисъл и така нататък “, признава още Лени, само че за Джейсън Момоа е безапелационен: „ Буквално сега, в който се срещнахме, бяхме: „ О, да. Обичам този пич. “

on Oct 1, 2020 at 8:42am PDT

Бракът на Кравиц и Лиза Боне продължава от 1987 до 1993 година, а щерка им Зоуи се ражда през 1988 година След началото на връзката им през 2005 година Момоа и Боне женят през 2017 година и са родители на две деца: 13-годишнита Лола и 11-годишния Накоа-Улф.

Кравиц си напомня въздействието на някогашната му съпуга при започване на неговата кариера и споделя, че тя му е повлияла да бъде най-автентичното си Аз. „ Гласът, който търсех, името, изображението, към този момент беше там. За първи път се бях разкрил по подобен метод и опознах любовта и свободата “, спомня си той.

Макар и бракът му с Боне да е към този момент в предишното, той постоянно ще се гордее с щерка им Зоуи, която назовава „ най-истинският човек, който познавам “ . „ Не е било елементарно, сигурен съм, само че тя просто си проправи път елегантно “, разяснява той за актьорската ѝ кариера. „ Просто има двама родители, които са известни по света. Сравненията. Тя не разреши на нищо от това да ѝ попречи. “

Спомняйки си думите „ и ти ще го направиш “, които чува като юноша от татко си откакто е изневерил на майка му, Кравиц разказва идните си записки “Let Love Rule” като „ голяма лечебна сесия “ .

„ Тези думи ме засегнаха повече, в сравнение с допусках. Имаше моменти в живота ми, когато това беше доста мъчно, а аз не разбирах за какво “, споделя той. „ Обичам татко си и се помирихме преди той да почине, само че се бях вкопчил в някои неща, които ме засегнаха в връзката ни и посредством написването на книгата съумях да отстрани рецензиите, към които се бях придържал и просто го възприех като човешко създание. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР