Трудно е. Това накара децата да пораснат много бързо. Обединили

...
Трудно е. Това накара децата да пораснат много бързо. Обединили
Коментари Харесай

Съпругата на Шарлопов: Момчетата се опитват да заемат неговата роля, което е много тъжно

" Трудно е. Това накара децата да пораснат доста бързо. Обединили сме се. " Така разяснява Бояна Шарлопова гибелта на брачна половинка си - предприемача Стефан Шарлопов пред Нова телевизия.

" Гръб в тил сме. Сплотени сме. Момчетата се пробват да заемат неговата роля, което за мен е доста тъжно. Всяка вечер сядаме и приказваме за него. Той се опитваше всички да ни пази. Влизайки в бизнеса, разбрах, че съм доста готова. След като умря се наложи да вляза в доста персонални негови неща. Беше си направил таблица с длъжници, всичко е описвал на ръка. Преди 2 години съумя да върне всички заеми. В момента всичко е подредено, все едно си е знаел какво следва. ", споделя с огорчение вдовицата.

" Стресът е най-големият ни зложелател. През последните месеци той съумя да се обърне към себе си, да реши значимите си неща. За жал животът е нечовечен и ни го лиши сега, в който към този момент можеше да се наслаждения на постигнатото. ", разяснява Шарлопова.

" Той показваше на момчетата по какъв начин би трябвало да се почитат дамите. В момчетата доста се вижда неговият почерк, а те са единствено на 7. Искам да благодаря на всичките си другари, тъй като сега не съм в добра компания ", изяснява тя.

Бояна Шарлопова описа също по какъв начин е настъпила гибелта на брачна половинка й и постави завършек на всички спекулации по тематиката. " Вечерта в неделя той не се усещаше добре. Имаше вирус, децата бяха заболели. Стефан споделяше, че усеща неразположение - главоболие. Момичетата го разтриха. Беше му високо кръвното, само че не чак толкоз, че да се притесним. Казват, че това е сладката гибел - да умреш в съня си. Живя като победител, умря като подобен и желая да го помнят подобен. Причината за гибелта е сърдечна непълнота. Не се е мъчил. ", споделя тя.

" Сутринта се разсъниха, само че нямах предпочитание да ставам. Прегърнах го, усетих го леден, само че - нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно. Опаковката е останала, духа го няма. Изпратих децата на учебно заведение, не желаех да го виждат по този начин, нищо не им споделих. ", със сълзи на очи си спомня Шарлопова.

" Децата го сънуват - аз не. Усещам го. ", заключва почернената жена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР