Трудно е да се прогнозира дали ще има правителство и

...
Трудно е да се прогнозира дали ще има правителство и
Коментари Харесай

Митов: След гласуването на Асен Василев днес си мисля дали няма проруска фракция в ПП

Трудно е да се предвижда дали ще има държавно управление и какво ще бъде то. Но е редно да има постоянно държавно управление. Ние ще създадем всичко допустимо това да се случи още с първия мандат. Но по тази причина би трябвало да се стартират съществени диалози по политики, по проблемите на обществото и да има единодушие по тях. 

Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Начина, по който гласоподаваха някои депутати от Политическа партия, измежду които и Асен Василев, против договорката за нови 8 Ф-16 ме кара да си мисля, дали не са проруска секта в тази партия, с известно неразбиране уточни той. 

По думите на Митов казусът за хартиената бюлетина стои от две години. Никъде няма в демократични свят, където да се гласоподава 100% с машини. Трябва да имат жителите опция при гласуването, е позицията на партия ГЕРБ. 

Даниел Митов уточни, че сред ГЕРБ и Демократична България към този момент са били реализирани консенсуси по няколко тематики – военната поддръжка за Украйна, приемането на еврото, към които се основават болшинства по едни рационални политики. Той акцентира, че Борисов е общественик, който знае какво би трябвало да се прави. Много са артикулираните от него тези, той е човек, който знае, че партийният интерес би трябвало да отстъпват пред публичния и държавен интерес. Но тези взаимни отстъпки е добре да бъдат видени ясно и оценени от останалите партии в Народното събрание и да се гледа на депутатите на ГЕРБ като на зрели хора, които мислят за положителното на страната. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР