Трудно е човек да спре да говори за Меган Фокс

...
Трудно е човек да спре да говори за Меган Фокс
Коментари Харесай

Странните коментари на Меган Фокс по адрес на Machine Gun Kelly

Трудно е човек да спре да приказва за Меган Фокс и Machine Gun Kelly . Особено когато двамата се появят дружно на някое събитие.
 Меган Фокс, Кортни Кардашиян, OnlyFans и провокативните фотоси, които демонстрираха в Instagram
Меган и Кортни още веднъж подсетиха какъв брой са секси дружно

Как двете превъртяха интернет

Изборът им на облекло постоянно е ексцентричен и просто няма по какъв начин да не привлекат вниманието на всички. Двамата бяха измежду гостите на събитието, проведено от списание Time - TIME 100 Next Gala, и още веднъж изненадаха с визия.

Трудно е да опишем какво тъкмо носеше Machine Gun Kelly, само че с прическата си несъмнено припомня на някой от вкъщи Таргариен, написа Entertainment Tonight. Е, самият той в Instagram се пошегува, че е отишъл за празненството на Таргариен.

В споделените от него фотоси Меган Фокс не е в основата, само че тя се погрижи да не остане незабелязана. Актрисата реши да остави коментар под поста, възхвалявайки... костната конструкция на половинката си.

Фокс твърди, че няма различен човек с по-добра костна конструкция от Machine Gun Kelly. " Изящно, унищожително хубав ", продължава тя с хвалебствията, като обръща внимание и на височината на музиканта. 
 Machine Gun Kelly, Меган Фокс и слуховете за раздялата им
Верни ли са слуховете за раздялата сред Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Ето какво знаем все още

" Убий ме или ме забремени. Това са единствените разновидности ", завършва коментара си Меган Фокс. Е, със сигурност Machine Gun Kelly няма да направи първото, само че кой знае дали скоро няма да разберем, че Фокс е бременна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР