Тройна съдебно-психиатрична експертиза е назначена за задържания по повод убийство

...
Тройна съдебно-психиатрична експертиза е назначена за задържания по повод убийство
Коментари Харесай

Чакат тройна психиатрична експертиза за убиеца от Казанлък

Тройна съдебно-психиатрична експертиза е назначена за арестувания във връзка ликвидиране на казанлъшката улица „ Хан Аспарух “ №53, където към 10,00 часа на 26 декември униформени служители на реда откриха мъртвото тяло на 64-годишната Петя С. и пребития до гибел 94-годишен притежател на къщата С.П. За това оповестяват от " Монитор ".

Още тогава бе арестуван спящият в една от стаите на двуетажната солидна къща 41-годишен Е.Н., който има зад тила си близо 9-годишен престой в психиатрията след убийството на татко му през 2009-та.

Евгени Николов се завърнал неотдавна в Казанлък и бил спретнат от вуйна си Петя, която се грижела за трудноподвижния дъртак тъй като нямал покрив и се скитал изоставен по улиците на града, описаха съседи, които се потресени от случилото се в коледната нощ. На един от съседите направило усещане, че металната врата към двора на къщата останала заключена и подали сигнал на телефон 112 поради опасенията си, че притежателят и болногледачката може би имат проблеми.

Дядото е настанен в локалната болница с заплаха за живота, причинителят на убийството е скачал върху него с обувки, описаха сбито взели участие в огледа криминалисти. По думите им Николов в началото твърдял, че не помни нищо, само че по-късно направил частични признания за случилото се. Задържаният е настанен в радневската психиатрична болница, занапред ще се обяснява дали може да носи отговорност, с цел да му бъде повдигнато обвиняване.

Случаят с Евгени Николов е останал настрана от полезрението на локалната общност, признават криминалисти, тъй като незабавно след установяването му и освидетелстването бил настанен за лекуване в психиатрията. На няколко пъти излизал от там и отново се прибирал при обостряне на положението му. Предполага се, че експанзията му се е отключила при нищожен спор в коледната нощ. Мъжът е вилнял в стаите, нанесъл е десетки удари по телата на двете си жертви. Според лекарите положението на пребития 94-годишен дядо е извънредно тежко, въпрос на време бил летален излаз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР