Тройна ДНК експертиза потвърди самоличността на престъпника, отговорен за последните

...
Тройна ДНК експертиза потвърди самоличността на престъпника, отговорен за последните
Коментари Харесай

Тройна ДНК експертиза закова пловдивския изнасилвач

Тройна ДНК експертиза удостовери самоличността на нарушителя, виновен за последните две изнасилвания на девойки в Пловдив. Жестоките полови похищения са дело на 35-годишния Владимир П.

Както към този момент стана ясно той е задържан от органите на реда. Насилникът е престъпно проявен и е лежал в пандиза за същото закононарушение - обезчестяване на младо момиче написа TrafficNews.bg.

Благодарение на взетата му ДНК проба по време на следствието на предходното закононарушение, Владимир е махленски със 100% сигурност като причинител на двете зверства през декември в града под тепетата. Експертиза удостовери, че пробите взети от двете жертви на 19 и 21 години в квартал "Кючук Париж " са идентични с генетичния материал на Владимир.

Предстои полицията да рапортува материалите по следствието на прокуратурата в Пловдив, с цел да бъде повдигнато обвиняване.

Първата жертва на изнасилвача бе 19-годишно момиче от Пловдив. То е било изнасилено в колата си на 7 декември вечерта. Инцидентът е станал в региона на Бялата воденица. Тя се е прибирала късно, когато в колата й нахлул чужд мъж. Той я e притиснал и изнасилил в автомобила.

След гаврата, непознатият избягал в незнайна посока. Жертвата на принуждение незабавно е подала сигнал до най-близкото районно. Тя разказала какво се е случило и описала в детайли нападателя си. На колата е изработен оглед, конфискуван е биологичен материал.

Второто нахлуване бе от предходната вечер. Около 21 часа на кръстовището на улиците "Поручик Въльо Стефанов " и "Асен Христофоров " е нападната 21-годишна госпожица. Тя спряла пред блока на приятеля си, който се качил до жилището по персонална работа. Когато се върнал от клиото нямало и диря. Докато го нямало, чужд мъж ненадейно отворил вратата на автомобила, заплашил с нож девойката и предиздвикал да свие в безлюдна улица. Там той я насилил.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР