Тротоар пропадна до централната жп гара в Русе. Oтворилата се

...
Тротоар пропадна до централната жп гара в Русе. Oтворилата се
Коментари Харесай

Мъж пропадна в дупка на тротоар в Русе, опитвайки се да го обезопаси

Тротоар пропадна до централната жп гара в Русе. Oтворилата се дупка се е оказала задоволително огромна, с цел да може в нея да пропадне мъж, който се е опитвал да я обезопаси. Въпреки че е получил пострадвания по крайниците, към този момент потърпевшият Васил Симеонов се е отказал да съди общината, тъй като счита, че процедурата ще е тромава, предава Българска национална телевизия.

Мястото продължава да е обезопасено само с червено-бяла лента. Хората, които живеят наоколо, са обезпокоени, тъй като това не е единственото проваляне в региона. Намиращият се наоколо блок " Русия " към този момент е накривен с близо метър поради нестабилната льосова почва. Сходно е положението и на централната жп гара, към която води постоянно течащ подлез.

След случая регионът продължава да е обезопасен единствено от пострадалия, макар че от общината са направили инспекция.

  Мъж пропадна в дупка на тротоар в Русе, пробвайки се да го обезопаси

Районът към централната жп гара в Русе има дълга история с сходни проблеми, тъй като е върху същата нестабилна, льосова почва. За пропадането общината е изпратила на етажната благосъстоятелност инструкции със периоди за възобновяване на стената на британския двор, както и на тротоара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР