Тропическата буря „Янос“ удари Южна Гърция като носи със себе

...
Тропическата буря „Янос“ удари Южна Гърция като носи със себе
Коментари Харесай

Чудовището "Янос" помете Гърция! Българи разказват за ада ВИДЕО

Тропическата стихия „ Янос “ удари Южна Гърция като носи със себе си проливни дъждове и мощен вятър. Властите още от преди дни предупреждаваха, че се чакат наводнения и спирания на електрозахранването в идващите два дни.



Има мощни ветрове и доста бурно море. Част от фериботите са спрени от придвижване, а учебните заведения остават затворени в областите, които се чака да бъдат най-силно наранени.

Очакванията са средиземноморският циклон „ Янос “ да засегне най-вече Западна Гърция, островите в Йонийско море, област Атика, Пелопонес, може да доближи и остров Крит.

В обществените мрежи към този момент се споделят фотоси и видеа от стихията, а под тях българи разясняват каква е ситуацията при тях.






Ето част от разказите на сънародниците ни:
Maria Iliopoulou Положението и в Закинтос,Итаки,и Пелопонисо също не е розово

Ceca Duncheva Maria Iliopoulou А в Патра

Mladen Nachkov Като виждам радарите ще мине и през Патра и ще завърти на юг към Пелопонес. Левкада и най-много Корфу остават в периферията.

Maria Iliopoulou Mladen Nachkov
През Левкада мина,но тук в Патра вали спокоен поливен дъжд.
Дано го задържи по този начин,че шест месеца капка не сме виждали

Maria Iliopoulou Ceca Duncheva
В Патра за в този момент е спокоен поливен,дано следобяд не се утежни

Огън Вода Аха. Дъжда продължава да си вали. Водата тук-там е до колене, ток за в този момент нямаме. Има много обърнати и разрушени яхти. Но от към Ласи допускам ще е много зле.

Diana Baz Рано тази заран ветроходците на Кефалония са замервали 97 възела тук-там (180 км/ч). Можете сами да ги питате какъв брой лодки има потопени, тъй като са си мислели, че моделите са пресилени... ", гласят част от тях.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР