Тролей ще забавлява децата в парк Лаута, след като се

...
Тролей ще забавлява децата в парк Лаута, след като се
Коментари Харесай

Екстремен тролей за децата в Лаута

Тролей ще забавлява децата в парк „ Лаута ”, откакто се построи невижданата в Пловдив атракция за 454 803 лв.. Инвестицията е заложена в бюджета на община Пловдив за 2019 година, който ще се разисква на сесията на градския парламент в сряда.

„ Децата ще се качват на въжена линия и ще се спускат по нея все едно с тролей ”, разказа кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров. Освен рисковото втурване по въже ще има още над 10 детски уреди, които ще бъдат ситуирани върху един декар в западната част на парка, от страна на стадион „ Локомотив ”. Димитров изясни, че планът е импортиран за утвърждение, оборудванията са шведско произвеждане и ще се доставят от компания, определена от община Пловдив.

Площадката на „ Лаута ” е най-скъпата спрямо останалите, които ще се финансират тази година от локалния бюджет. За детски ъгъл в регион „ Южен ” са планувани единствено 55 634 лв.. В „ Западен ” са планувани две детски площадки - в „ Прослав ” за 83 691 лв. и до Гребния канал за 131 709 лв..

Общо шест детски площадки са включени в финансовата стратегия на Община Пловдив по обичаната форма - инженеринг, което значи план и осъществяване от една компания. Такъв ъгъл в регион „ Източен ” ще коства 135 068 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР