Трогателна история от София.Защо кучетата са толкова лоялни? Това е

...
Трогателна история от София.Защо кучетата са толкова лоялни? Това е
Коментари Харесай

Куче търси починалия си стопанин на местата, на които са ходили заедно СНИМКИ

Трогателна история от София.

Защо кучетата са толкоз лоялни? Това е безконечният въпрос. Някои може да възразят, че това е единствено тъй като им даваме храна и заслон, само че всеки фен на кучета знае, че има освен това от това. Все отново ние даваме храна и заслон на хамстери и златни рибки, но тези животни нормално не са толкоз предани като кучетата.

Кучетата подскачат от наслада, когато се приберем вкъщи, даже можем да кажем, че плачат, когато излизаме от у дома и ги оставяме сами... А някои четириноги търсят умрелите си стопанини по местата, на които са ходили дружно - с такава история ще Ви срещнем в този момент.

Ели Костадинова показа в обществената мрежа, че куче, чиято порода е незнайна, се е намърдало в хранителен магазин в столицата.

" В магазина пристигна на топло това сладко куче. Приблизително на към 6 години е ", написа Костадинова и показа фотоси на кучето.

От мненията научаваме, че кучето е женско и се споделя Лиза. Преди години е умрял стопанинът й, живеел на улица  " Камелия " - точно тогава Лиза остава на улицата. След известно време Лиза е приютена от добър човек в двора му и си е имала колибка, само че и този й собственик е умрял. Това споделя Мирослава Димитрова. 

" Винаги е била свободно дворно куче. Дано се откри добър човек, който да я приюти в двора си! ", написа Мирослава.

Николая Калчева пък твърди, че с изключение на Лиза, има и още едно куче. По нейните думи те живеят на улица " Рождество " - там някъде имат построени къщички.

" Повечето хора от улицата ги храним ", споделя Калчева. Жената споделя още, че кучетата страдат за умрелия си стопанин и го търсят на местата, на които са ходили дружно.

" Много е добричка и кротичка, очевидно си търси индивида, тъй като идваше и в магазина на ул. " Народно хоро ". Знам, че май живее някъде на ул. " Камелия ", че все там спеше. Дано си откри добър човек да я гледа ", коментира Калина Гочева, визирайки кучето Лиза.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР