Трогателен публикация помести на страницата си във Facebook бащата на

...
Трогателен публикация помести на страницата си във Facebook бащата на
Коментари Харесай

Бащата на 9-годишното британче от Банско: Детето ми няма коронавирус

Трогателен обява помести на страницата си във Фейсбук бащата на 9-годишното дете от Банско, оповестено за инфектирано с ковид. След инспекция се е оказало, че дребният екскурзиант в действителност е посочил негативна проба за ковид още на 14 март, т.е татко му Матю споделя истината. Матю Джепсън споделя през какъв стрес е минало фамилията му, до момента в който съумеят да се приберат вкъщи, написа районното издание " Струма ".

Ето какво написа Матю: " Не ми се е налагало да мисля дълго и настойчиво за писането на тази обява, това е късата версия: Малко откакто разгласих протичащото се с нас в Банско, наподобява, че казусът ни е отишъл към още по-висши управляващи, получихме имейл от мъж на име Пол, който беше на необикновено високо равнище в Британското посолство в България с молба да приказва с нас.

Говорихме с Пол, по този начин се споделяше и обяснихме, какво се случва (той не можеше да повярва), обяснихме за тестванията, че не получихме резултатите си, разказахме за отхвърли да бъдем изследвани отначало, съобщихме му и фактът, че ни споделиха, че най-младият, член на фамилията ни е притежател и че няма да прояви признаци (Отново ще повторя, че пробата няма по какъв начин да покаже това!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР