Троен състав на Окръжен съд – Враца днес потвърди определението

...
Троен състав на Окръжен съд – Враца днес потвърди определението
Коментари Харесай

Оставиха в ареста арестувания за блудство с две деца във врачанския квартал Бистрец

Троен състав на Окръжен съд – Враца през днешния ден удостовери определението на Районен съд – Враца, с което по отношение на Валентин Петров е взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.  
На мъжа е повдигнато обвиняване от Районна прокуратура – Враца за две закононарушения. За това, че на неустановени дати и месец през 2019 година в квартал на Враца, в изискванията на продължавано закононарушение, през кратковременен интервал от време, с няколко действия, е направил дейности на полово задоволство с две лица, ненавършили 14 години. За закононарушенията, за които е повдигнато обвиняването, се планува наказване „ отнемане от независимост “ от две до шест години.
Припомняме, че само медията ни заяви за скандалните случаи с Валенти.





Съдът одобри, че е вярна преценката на първоинстанционния съд и всички събрани досега доказателства обосновават в задоволителна степен съмнението, че обвиненият е съпричастен към двете действия, в които е упрекнат. Според въззивния съд, не съществува заплаха обвиненият да се укрие. Съществува обаче действителната заплаха Валентин Петров да извърши закононарушение и да осуети следствието при постановяването на по-лека мярка за неотклонение, друга от " задържане под стража “.
Определението на Врачанския областен съд е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР